Verder speuren met The Masked Singer

Films | De maskers blijven letterlijk afvallen in ‘The Masked Singer'. Vorige week leerden we dat Otter niemand minder dan Sam Bettens was, dus mag Ingeborg – die volgens de theorieën mogelijk onder het masker zat - vanavond als gastjurylid aanschuiven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Monster, Libelle en Otter zijn al naar huis, dus dingen nog zeven Masked Singers mee naar de winst. In de aflevering van vanavond nemen ze het tegen elkaar op in twee duels en een “triel”. Aap, Duiker, Duiveltje, Koningin, Suikerspin, Wolf en Zeemeermin zingen nummers van onder andere Sam Smith, Bazart, The Weeknd en Miley Cyrus. In tegenstelling tot in de vorige afleveringen geven ze deze keer geen tip over hun identiteit prijs, maar wel een leugen. Het valt nog te zien of dat de speurders verder helpt.
 
Gastjurylid Ingeborg brengt in elk geval een frisse kijk op de speurtochten. Ze stelt zich vragen over de pakken waar de andere juryleden nog niet over nadachten. “Die bustier is vals, toch? Wat hebben ze met dat pak gedaan? Op televisie lijk ik ook altijd een dubbele kin te hebben, terwijl ik dat niet heb!”

Ontmaskerd

Niet alleen de jury gokt naarstig naar de echte identiteiten van de zangers. Op vtm.be dienden de kijkers al ruim een half miljoen gokjes in. Het programma houdt het publiek duidelijk in de ban, want vorige week keken maar liefst 1,5 miljoen Vlamingen naar de show.

Die kijkers zagen vorige week hoe Sam Bettens zijn masker moest afzetten. Twee van de vier juryleden waren hem op het spoor, en ook presentator van dienst Niels Destadsbader had vermoedens. Sam: “Hij heeft me sms’jes gestuurd met de vraag: “Wanneer gaan we nog eens tennissen? Ik wist wel dat je aan het vissen was.” “Je hebt wel goed gereageerd”, zei Niels.

Wie als volgende het ware gelaat moet tonen, zie je vanavond om 20u40 op VTM. Fans zijn er alvast van overtuigd dat Koningin weleens de zangeres Sandra Kim zou kunnen zijn, en bij Zeemeermin denken velen aan Kathleen Aerts. Benieuwd of dat klopt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top