Supporteren, lachen en ontdekken: onze kijktips voor een geslaagde tv-avond!

Muziek | Het weer is niet veel soeps, de kinderen liggen vroeg in bed en de was doen we morgen wel. Vanavond is het tijd om heerlijk voor de buis weg te zakken. Maar wat is er te zien in televisieland? Proximus Pickx geeft jou enkele kijktips.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vriendschappelijke wedstrijd: België - Ivoorkust

Door de coronamaatregelen werd de oefenwedstrijd tegen Nieuw-Zeeland afgelast en kreeg België een nieuwe oefenpartner voorgeschoteld: Ivoorkust. Het is uitzonderlijk dat zowel De Bruyne, Mertens, Hazard, Lukaku en Witsel niet op het veld zullen staan vanavond. Zij bereiden zich apart voor op de Nations League-duels tegen Engeland (zondag) en IJsland (woensdag). 

Martinez toverde dan maar jeugdig talent uit zijn hoed en roept massaal jonge spelers op zoals Zinho Vanheusden (Standard), Sebastiaan Bornauw (FC Köln) en Alexis Saelemaekers (AC Milan). De bondscoach wil naar eigen zeggen jonge talenten een kans geven om ervaring op te doen op het hoogste niveau

Benieuwd hoe onze jonge Belgische talenten het er vanaf zullen brengen tegen Ivoorkust? Kijk dan vanavond om 20u45 naar deze vriendschappelijke wedstrijd op VTM.

De Ideale Wereld

Het vijftiende seizoen van 'De Ideale Wereld' is nog maar net uit de startblokken geschoten en toch lieten de makers van het sketchprogramma zich al meermaals opmerken met enkele memorabele televisiemomenten. Denk maar aan de reactie van 'De (Google-)Woordvoerder', de 'Top Tien-lijst' van Lukas Lelie en de fratsen van 'Sociaal Incapabele Michiel'.

Als dat niet genoeg is, is er nog altijd presentator Jan jaap van der Wal die ons, en zijn gast, aan de dagelijkse absurditeit zal doen herinneren. Hopelijk blijft hij, in tegenstelling tot zijn team, van corona bespaard.

Volg ‘De Ideale Wereld’ vanavond om 22u20 op Canvas.

Bryan Ferry: Don't stop the Music

Wie één van de grondleggers van de Britse punkscene wil ontdekken zapt vanavond het best naar Canvas. Daar speelt een documentaire over het leven en de muzikale carrière van Bryan Ferry, de voormalige frontman van de legendarische Britse rockbandRoxy Music’ en één van de meest invloedrijke Britse muzikanten van de laatste dertig jaar. De man is ondertussen 75 jaar en hield er een uiterst succesvolle solo-carrière op na. Samen met David Bowie wordt Bryan Ferry genoemd, geroemd en gelauwerd voor al zijn verwezenlijkingen in de Engelse muziekscene.

Bekijk ‘Bryan Ferry: Don't stop the Music’ vanavond om 23u10 op Canvas

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top