Deze topreeksen kleuren je herfst met een nieuw seizoen

Series | De herfst is in het land, en iedereen weet wat dat betekent in België: grauwe, druilerige dagen, guur weer en veel nattigheid. Gelukkig brengt je televisietoestel redding: kleur je herfst met deze topreeksen, die een nieuw seizoen op je afvuren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fargo: seizoen 4 (27 september)

Het vierde seizoen van de gelauwerde misdaadreeks met zwart-humoristische ondertoon, geregisseerd door Noah Hawley, bevat alweer die kenmerkende intensiteit die de kijker in het verhaal zuigt. De beeldvoering is adembenemend als vanouds, de visuele stijl verbluffend. Het verhaal speelt zich af in het Kansas van de jaren 50, waar straatbendes hoogtij vieren. Chris Rock vertolkt het hoofd van een bende zwarte migranten, die er een turbulente verhouding op nahoudt met de stadsmaffia
 

Star Trek Discovery: seizoen 3 (15 oktober)

Het nieuwe seizoen van ‘Star Trek’ belooft de ‘final frontier’ te overschrijden als nooit tevoren, voortbordurend op de zinderende finale van vorige seizoen, die het verloop van de reeks voorgoed veranderde. De volgende keer dat we Lt Commander Michael Burnham, Commander Saru en de rest van de crew zullen treffen, zal de reeks een tijdssprong van 930 jaar gemaakt hebben in de toekomst.

Het gezelschap verkent een onbekend universum, zonder bondgenoten in de buurt om hen te hulp te schieten. Voor het eerst sinds ‘Star Trek: The Next Generation’ op de buis verscheen in 1987, speelt het nieuwe seizoen zich af in een volstrekt nieuwe zone van de ‘Star Trek’-tijdlijn – los van alle bestaande grenzen waarin de saga zich voorheen ontspon.
 

The Mandalorian: seizoen 2 (30 oktober)

De reeks waarin de schattige Baby Yoda de show steelt is terug voor een tweede seizoen. De avonturen van Daddy Mando en zijn geadopteerde groene wezentje zijn een genot om naar te kijken. Er is nog weinig bekend over het tweede seizoen. Wat wel vaststaat: de Mandalorian gaat op zoek naar de waarheid over de roots van The Child, en de premiejager komt oog in oog te staan met het booswicht Moff Gideon, die het gemunt heeft op Baby Yoda.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top