Elf (!) afwezigen bij competitieleider Seraing; verrassing in selectie bij Club NXT

Sport | Vrijdagavond openen de eerste én de laatste in de stand de debatten van de zesde speeldag. RFC Seraing mag tegen Club NXT haar leidersplaats verdedigen terwijl de Bruggelingen nog steeds op zoek zijn naar de eerste overwinning bij de profs.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Emilio Ferrera heeft in de aanloop naar de zesde speeldag alvast heel wat kopzorgen. De coach van RFC Seraing moet maar liefst elf spelers missen. Jallow, Gueye, Sanogo, Lahssaini, N’Diaye, D’Onofrio, Lô, Werner, Stevance én Labylle liggen in de lappenmand waardoor de Luikenaars toch wel weer zwaar gehavend het veld op moeten. Verdediger Machado en aanvaller Mouhli keren wél terug in de selectie waardoor Ferrera naast Mikautadze toch nog één andere spits mee op het wedstrijdblad kan zetten.

Bij Club NXT zijn er minder selectieproblemen, al is er toch één verrassing. Uitblinker Thomas Van Den Keybus zit niet bij in de selectie van Rik De Mil, wat doet vermoeden dat de middenvelder zondag mee in de A-selectie zit voor de match tegen RSC Anderlecht. Van Den Keybus debuteerde vorig weekend al met succes bij de troepen van Philippe Clement. Ook Eric Appiah is er niet bij in Seraing.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top