Netflix verklaart het kerstfilmseizoen voor geopend!

De kerstperiode is betoverend voor jong en oud, en hoewel oktober nog maar net begonnen is, is het nooit te vroeg om de feestperiode in te luiden. Netflix neemt het voortouw met de aankondiging van twee nieuwe kerstreleases in de catalogus. Daar zijn die magische feestdagen!

Holidate

Wie kerst zegt, zegt natuurlijk: romcoms! Netflix pakt uit met ‘Holidate, over Jackson en Sloane, twee singles die een deal sluiten om van achterover te vallen. Omdat ze de eindeloze opmerkingen van hun familie beu zijn, besluiten ze elkaars nepdate voor de feestdagen te zijn en zo de vrede aan de feestdis te bewaren. De komedie staat garant voor heel wat hilarische situaties.
 
‘Holidate' verschijnt op 28 oktober op Netflix.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Musicals mogen in de kerstperiode ook niet ontbreken. Zangeres van dienst is de legende Dolly Parton, die 14 nieuwe nummers voorschotelt. De feestelijke film gaat over een rijke en bittere vrouw die een heel dorp uit hun huis dreigt te zetten. Ze erfde de grond namelijk van haar vader en wil die verkopen aan een projectontwikkelaar die een winkelcentrum wil bouwen. Dan ontmoet ze een engel, Dolly Parton zelve, die haar de warmte en het leven in het dorp leert kennen. Bij de film lijkt ook een album te horen met liederen die je zeker in de kerstsfeer zullen brengen.
 
‘Dolly Parton’s Christmas on the Square’ wordt vanaf 22 november op Netflix verwacht.

Grote klassiekers

Natuurlijk staat Netflix bol van de iconische kerstklassiekers die je eindeloos opnieuw kan bekijken. Of je nu alleen, gezellig met z’n tweeën of met de hele familie voor het scherm zit: de streamingdienst heeft iets voor je. Mis bijvoorbeeld de saga ‘A Christmas Prince’ niet, waarin een journaliste verliefd wordt op een mysterieuze prins. Of geniet van de animatiefilm 'Klaus', die met prachtige technieken de kerstsfeer tot leven brengt. Liefhebbers kunnen ook hun hart ophalen met ‘How the Grinch stole Christmas’. Een hele resem films in de kerstcategorie wacht op je!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?