Lommel neemt 'revanche' op KV Kortrijk en trekt nu wél aan het langste eind in onderling transferduel

Sport | Lommel SK heeft zopas de langverwachte transfer van Ishak Boussouf definitief afgerond. De 18-jarige Algerijn komt over van AS Sétif en moet op de Lommelse flanken voor extra offensieve impulsen gaan zorgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De transfer van Boussouf hing al enkele maanden in de lucht, maar toch leken de manager van Boussouf én KV Kortrijk een tijdje roet in het Lommelse eten te gooien. De manager wilde dat Boussouf absoluut op het hoogste niveau aan de slag ging en hoopte dat de City Group zijn poulain bij KVK zou stallen, maar uiteindelijk wordt het dus toch een 1B-avontuur aan de andere kant van Vlaanderen. Boussouf (momenteel licht geblesseerd) tekende een contract voor vijf seizoenen.

Voor Lommel is de komst van Boussouf een kleine revanche op KV Kortrijk nadat de Kerels vorig seizoen Terem Moffi wegplukten voor de neus van de Limburgers. Het verhaal van de Nigeriaan is inmiddels bekend. Hij ontpopte zich meteen tot smaakmaker en werd zopas voor een recordbedrag van 8 miljoen euro verpatst aan Ligue 1-club FC Lorient.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top