Deze televisietips helpen jouw weekend te vullen

Series | Hoera, het is weekend! Tijd om de batterijen wat op te laden. Vermits het toch alleen maar gaat regenen, kan een warm dekentje, de sofa en de televisie soelaas bieden. Wij bij Proximus Pickx geven drie tips om je weekendavonden mee op te vrolijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag – Pompeii (VIER)

Een vleugje geschiedenis, gemixt met wat fictie. Dat zijn de ingrediënten voor de film ‘Pompeii’. De film van regisseur Paul W.S. Anderson speelt zich af in het Pompeii van 79 n. Chr., net voor de noodlottige uitbarsting van de vulkaan Vesuvius. In de film wordt er gefocust op Milo, een slaaf van een scheepsmagnaat die ervan droomt om zijn vrijheid te kopen en te trouwen met de dochter van zijn meester. Maar zijn geliefde is al onvrijwillig beloofd aan een corrupte Romeinse senator en hijzelf zal worden verkocht aan een andere eigenaar in Napels. Als de vulkaan Vesuvius uitbarst, moet Milo zijn weg uit de arena zien te vechten om, samen met zijn geliefde, veilig te ontsnappen uit de stad.

Kijk vrijdag 2 oktober naar ‘Pompeii’ vanaf 20u35 op VIER.

Zaterdag – Whose Vote Counts, Explained (Netflix)

De Amerikaanse presidentsverkiezingen komen steeds dichterbij. Zal Donald Trump zich mogen opmaken voor een tweede ambtstermijn? De Amerikanen mogen het op 3 november uitmaken. Ondertussen geeft streamingplatform Netflix je via een miniserie de kans om het Amerikaanse, en toch wel aparte, kiessysteem wat beter te leren kennen. Let op de voice-overs in de serie. Je hoort onder meer Leonardo DiCaprio, Selena Gomez en John Legend.

De miniserie ‘Whose Vote Counts, Explained’  is sinds 28 september beschikbaar op Netflix.

Zondag – Bad Boys For Life (Proximus VOD)

Het weekend eindigen met een knaller, met daarrond een Belgisch randje? Dan moet je bij de film ‘Bad Boys For Life’ zijn. Will Smith en Martin Lawrence keren hierin terug als politieagenten Mike Lowrey en Marcus Burnett. In de film heeft een seriemoordenaar het op een van hen gemunt, waardoor ze de hulp moeten inschakelen van een nieuwe eenheid. En het Belgische randje? Daarvoor moet je bij de regisseursstoelen zijn. ‘Bad Boys For Life’ werd namelijk geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah.

‘Bad Boys For Life’ is te bekijken via de VOD-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top