Drukke tv-avond: lachen met Pedro Elias of huilen met Sergio Herman

De regen valt met bakken uit de lucht, dus is het maak een geluk dat de Vlaamse televisiezenders weer een goed gevulde tv-avond aanbieden. Dit televisieseizoen heeft heel wat te bieden, dus Proximus Pickx helpt de moeilijke beslissers met dit overzicht.

Mijn Keuken Mijn Restaurant

In aflevering zes van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ trekken Sergio Herman en Marcelo Ballardin naar de restaurants ‘Vuur’ en ‘Pistache’ in Aalst en Oostende. De uitbaters hebben wat goed te maken, want de scores lagen in de laatste ronde niet zo hoog als gehoopt en de juryleden blijven erg streng en dubbelzinnig. Sergio Herman laat een “Miauw” vallen wanneer hij zijn zeebaars krijgt en zegt bij het zien van het dresseren van de borden dat hij “gewoon gaat huilen”. De kandidaten weten amper wat ze ermee moeten aanvangen. En de druk is hoog, want er staat een plaatsje in de volgende ronde op het spel.
 
‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ is vanavond om 20u35 te zien op VTM.

Alloo bij de wegpolitie

De beproefde formule van Luk Alloo blijft werken. Hij volgt het reilen en zeilen van de Wegpolitie nu al zes seizoenen, maar er blijven telkens nieuwe dingen gebeuren. In de aflevering van vanavond raakt de politiewagen waarin hij meerijdt betrokken bij een verkeersongeval. Op de E313 rijden in totaal drie wagens op elkaar in en dat betekent dat alle chauffeurs een ademtest moeten afleggen, inclusief politieagent Griet. Kevin en Yann sporen dan weer chauffeurs op die zonder geldige reden stilstaan op de pechstrook.
 
Kijk vanavond om 21u50 naar ‘Alloo bij de Wegpolitie’ op VTM.

Bij ons op het kamp

Fans van realitytelevisie verheugen zich met de nieuwe serie ‘Bij ons op het kamp’, die een unieke blik toont op de levens van woonwagenbewoners in Nederland. De overheid ziet hen liever vertrekken en veel Nederlanders bekijken hen scheef. Maar zij zelf hechten vooral belang aan familiebanden. Mario zegt hij dj-carrière op om voor zijn grootmoeder te helpen en Piet Junior werkt aan zijn rapcarrière met teksten over – jawel – de clichés rond woonwagenbewoners.
 
‘Bij ons op het kamp’ is vanavond om 20u35 te zien op VIJF.

Op de man af

Saartje Vandendriessche laat zich elke week uitdagen door een man in een fysieke opdracht en neemt het deze week op tegen Sean Dhondt. De eeuwige strandganger koos een uitdaging die helemaal bij hem past: lifesaving. Saartje en Sean worden getraind door ervaren redders en leren dat er heel wat bij komt kijken. Dat Saartje haar mannetje kan staan, dat weten we al lang. Maar of ze ook Sean Dhondt kan verschalken, dat leren we vanavond.
 
‘Op de man af’ is vanavond om 20u40 te zien op Eén.

Opvoeden doe je zo

Deze komische panelquiz van Pedro Elias heeft de bedoeling om ouders en kinderen te helpen in de wereld van de opvoeding, al nemen ze dat gelukkig niet altijd even ernstig. Vanavond zijn Jeroom, Jeroen Meus, Willie Wartaal en Ella Leyers te gast. Benieuwd welke geestige anekdotes zij te delen hebben.
 
Vanavond kan je om 20u35 kijken naar ‘Opvoeden doe je zo’ op VIER.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?