'Family Business'-acteur Jonathan Cohen vertelt over exclusieve ontmoeting met slipdragende Mel Gibson

In seizoen 2 van de Netflix-reeks 'Family Business' beleeft Jonathan Cohen enkele gekke avonturen als manager van een kleine cannabisplantage in Frankrijk. Maar ook in het echte leven wordt de acteur en komiek geconfronteerd met bizarre situaties, zoals zijn ontmoeting met Mel Gibson.

In het programma 'True Story' op Amazon Prime vertelt de hoofdrolspeler van de serie over zijn unieke ontmoeting met filmster Mel Gibson in Los Angeles. Cohen bezocht afgelopen kerstvakantie een vriendin in Los Angeles. Deze vrouw was getrouwd met een filmproducent, dus was het logisch dat er af en toe wel eens een bekende gast op bezoek kwam. Maar zijn verbazing was groot toen op een avond niemand minder dan Mel Gibson voor de deur stond. "Gibson kwam aan in een driedelig pak, terwijl ik er als een eikel uitzag", vertelt de Franse komiek.

Na een gezellige avond wil Gibson terug naar huis rijden, maar raakt betrokken in een auto-ongeval. Cohen en zijn vriend, de filmproducent, schieten meteen te hulp en brengen de beroemde acteur naar het ziekenhuis. Eenmaal daar aangekomen moet de 'Family Business'-acteur Gibson helpen om zijn ziekenhuiskleed aan te doen. "Ik ben een van de weinige mensen die Mel Gibson in zijn ondergoed heeft gezien. Hij had trouwens een slip aan, geen lange onderbroek. Hij ziet er nog steeds zo goed uit als in de jaren 90."

Gibson mocht na een uitgebreide medische controle naar huis gaan, maar dat deed hij niet zonder zijn vriend en Jonathan Cohen uitgebreid te bedanken met een diner bij hem thuis. Cohen herinnert zich dat hij nog de uitzonderlijke eer kreeg om het zwaard van William Wallace uit 'Braveheart' te mogen hanteren.

Vandaag speelt de Franse acteur de hoofdrol van een mislukte jonge ondernemer in 'Family Business'. De jonge man is er vol van overtuigd dat cannabis binnenkort gelegaliseerd wordt in Frankrijk. Hij overtuigt daarom zijn vader om van zijn slagerij een coffeeshop te maken. De reeks staat bol van de hilarische humor waarvoor Cohen in Frankrijk bekend staat, maar bevat evengoed een dosis actie en spanning.

Je kan 'Family Business' nu bekijken via Netflix. Geen Netflix? Deze optie kan je eenvoudig activeren via Proximus!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?