Drukke tv-avond: Spanning met 'ZeroZeroZero' of ontspanning met 'Een echte job'

Opnieuw staan de programmaties van de Vlaamse zenders vanavond rijkelijk gevuld met nieuw kijkvoer. Heb je geen zin in voetbal of de ondernemingszin van Kamal Kharmach? Dan helpt Proximus Pickx je bij het kiezen van een ontspannend of interessant programma.

Een echte job

In ‘Een echte job’ wordt het werk in het UZ in Gent voor de BV’s heel wat zwaarder. Nu hun eerste stageweek erop zit, moeten ze ook nachtshiften werken, en dat valt vooral Niels Albert zwaar. Het slaappilletje dat hij nam om overdag wat te kunnen rusten, lijkt pas uren later tijdens zijn nachtwerk een effect te tonen. Liters koffie drinken dan maar.
 
Julie Van den Steen wordt emotioneel op de afdeling materniteit, waar ze voor het eerst een geboorte meemaakt, en het is meteen een tweeling.
 
Aflevering vijf van ‘Een echte job’ is vanavond om 20u40 te zien op VTM.

Pano

Op Eén graaft het reportageprogramma ‘Pano’ dieper in euthanasie. De programmamakers hebben gesproken met patiënten die ondraaglijk lijden, maar toch moeilijk aan euthanasie raken. Nancy vroeg vier jaar geleden euthanasie aan, Ruth twee jaar geleden. “Ik blijf vechten voor mijn rechten om euthanasie te krijgen”, zegt Ruth.
 
In navolging van het euthanasieproces is het onderwerp nog steeds brandend actueel. ‘Pano’ onderzoekt de onrust die zowel bij patiënten als bij artsen heerst over de procedure.
 
‘Pano’ is vanavond om 21u30 te zien op Eén.

Zerozerozero

‘ZeroZeroZero’ is de nieuwe reeks van de makers van de Italiaanse misdaadserie ‘Gomorra’. Opnieuw duiken ze in de onderwereld, maar de manier waarop de cocaïnehandel in beeld wordt gebracht, is wel erg bijzonder. In acht afleveringen volgen we een lading cocaïne vanaf de bestelling door Italiaanse criminelen tot aan de aflevering. Een epische machtsstrijd in de hiërarchie van de internationale georganiseerde misdaad ontplooit zich.
 
Naast een soundtrack van de sfeervolle postrockgroep Mogwai pakt de serie uit met een topcast, waaronder Dane DeHaan (‘The Amazing Spider-Man’, ‘Chronicle’), Gabriel Byrne (‘The Usual Suspects’) en Andrea Riseborough (‘Birdman’, ‘Mandy’).
 
Bekijk de eerste aflevering van de spannende reeks vanavond om 22u30 op Canvas.

Niveau 4

In de zesde Gentse aflevering van ‘Niveau 4’ blijven we de Gentse politie volgen tijdens hun missie om de stad veilig te houden. Het is vrijdagnacht, en dat betekent feestnacht. In het Sint-Pietersstation houdt de politie een grootschalige controle, waarbij ze verschillende partydrugs aantreffen. Intussen krijgt het korps een oproep over een overval met geweld in Sint-Amandsberg en twee daders van een mislukte drugsdeal zijn gaan lopen met 100.000 euro.
 
Kijk om 20u35 naar ‘Niveau 4’ op VIER.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?