Dichterbij komen met spelletjes in Boer Zkt Vrouw

Wat is er beter om het ijs te breken dan een paar spelletjes, lijken de boeren in ‘Boer Zkt Vrouw’ te denken. De ene onderneemt een avontuurlijk parcours, de andere voelt zich beter aan de bowlingbaan. Dit zijn onze favoriete momenten uit aflevering vijf.

Bij Bart beginnen enkele vrouwen te vermoeden dat hij zijn keuze al gemaakt heeft. Op het palenparcours over het water, heeft hij namelijk nogal veel aandacht voor “dutske” van de groep Céline. Lotte schat haar kansen eerder klein in en Dagmar vraagt hem recht voor de raap of hij al gekozen heeft. Hij zegt neen, maar die Céline ziet hij blijkbaar toch zitten. “We kloten elkaar, en ik vind dat wel leuk”, grinnikt hij. “Plagen is liefde vragen.”
 
Tristan gaat intussen verder op zijn eeuwige queeste om zijn mannen uit hun kot te lokken. Hij vindt dan maar de boerderijversie van de Olympische Spelen uit en laat de kandidaten op hooibalen klimmen en met strozakken op elkaar kloppen. “Tja, boerenspelletjes zeker”, klinkt het.
 
Ook bij Dries worden er spelletjes gespeeld. Met het bowlen wil hij volgens de vrouwen zijn mannelijkheid bewijzen. “Het is duidelijk waarom hij die activiteiten gekozen heeft”, zeggen de vrouwen die gewoonlijk met de hekjes omhoog bowlen. Blijkbaar mist het zijn effect toch niet.

Uit de veren
 
Ook al valt het gesprek met Sarah soms stil (een transcriptie zou twintig keer “Ja, ja” tellen), zegt David dat hij het moeilijk heeft om een keuze te maken. “Als ze alle vijf mochten blijven, dan zou ik zeggen: we gaan verder.” Die sex on the beach zal dan toch met iemand anders moeten. “Allez, het drankje hé!”
 
Gemengde gevoelens intussen bij de mannen van boer Tristan. Dennis zit op een roze wolkje. “Als ik je zie voorbijlopen, dan voel ik toch iets tintelen”, geeft hij toe. Steffe daarentegen zegt dat Tristan zelf wel eens meer van zichzelf mag blootgeven. Zijn eerlijkheid levert op, want Steffe mag nog even blijven, in tegenstelling tot Dennis.
 
Boer Frits wilde zijn dames vroeg uit hun bedden halen om meteen aan de slag te kunnen gaan. Daar hadden de meisjes niet op gerekend, want om 7u opstaan en niet eens een ontbijtje krijgen, dat zien ze toch niet elke dag zitten. “Gaan we elke ochtend zo vroeg moeten opstaan zonder te ontbijten?” “Neen? Is dat het juiste antwoord?”, probeert de kippenboer.


 
Uit de teasers voor volgende week leiden we af dat hier en daar de liefde begint te bloeien. Benieuwd wat dat zal geven.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?