Seizoen 2 van ‘Manifest’ op VIJF: het mysterie duurt voort

Sinds deze maand kan je op VIJF kijken naar seizoen twee van de Amerikaanse bovennatuurlijke dramaserie ‘Manifest’, een serie van NBC. En ja hoor, het mysterie van vlucht 828 blijft voortduren.

In het eerste seizoen van ‘Manifest’ kregen we te zien dat een turbulente vlucht van Jamaica naar New York uiteindelijk veilig kan landen.  Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Maar tijdens de paar uur die ze in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld blijkbaar vijf jaar verder gekomen.

De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen. Ze moeten wennen aan hun nieuwe realiteit en het mysterie wordt alsmaar groter.

De passagiers worden achtervolgd met visioenen en de jonge Cal (Jack Messina) ziet hierin hun grafstenen met een sterfdatum. Wat betekent dat en is het nog terug te draaien? Michaela (Melissa Roxburgh) probeert dit samen met haar broer Ben (Josh Dallas) te achterhalen, wanneer er in haar appartement in de laatste aflevering van het eerste seizoen een worsteling ontstaat tussen Zeke en haar ex-verloofde Jared. Er wordt een schot gelost, maar wie wordt er geraakt?

Kijkers oneens met recensenten

Toen seizoen 1 van ‘Manifest’ op tv verscheen, waren de recensenten niet echt te spreken over de serie. Vooral omdat de serie meerdere malen werd vergeleken met de vroegere hitserie 'Lost'. Maar de kijker had een andere mening. Op onder meer Rotten Tomatoes en IMDb geven de kijkers ‘Manifest’ een mooie zeven. In de VS haalde de openingsaflevering 18 miljoen kijkers, de finale van seizoen 1 lokte zo’n 10 miljoen kijklustigen.

Dat er ook volgend jaar nog een derde seizoen zal uitkomen, is een extra reden om seizoen 2 alsnog bij te benen!

Het tweede seizoen van ‘Manifest’ is sinds 14 september elke maandag om 20u35 te zien op VIJF. Vorige uitzendingen gemist? Herbekijk ze op website van VIJF.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?