Op de vijfde speeldag van 1B kon RFC Seraing al voor de tweede keer dit seizoen vijf ballen in het mandje leggen op bezoek in de Kempen. Vanzelfsprekend zijn het dan ook de hoofdrolspelers van de Luikse club die bovenaan de voornaamste individuele rankings staan.
Georges Mikautadze scoorde voor de tweede keer dit seizoen een hattrick (tegen Lommel scoorde hij zelfs 4x) en dikte zo zijn doelpuntentotaal al aan tot negen stuks. De jonge Fransman heeft nu al een straat voorsprong op eerste achtervolger Yvan Yagan.

9 goals: Mikautadze (RFC Seraing)
4 goals: Yagan (RWDM)
3 goals: Ugalde (Lommel SK), Allach (Lierse Kempenzonen)

En ook bij de assists is het Seraing boven. Ablie Jallow leverde tegen Lierse Kempenzonen al zijn vierde assist van het seizoen af en neemt zo afstand van Sava Petrov. De spits van Lierse Kempenzonen kon geen extra assist achter zijn naam schrijven, maar pikte wel weer zijn goaltje mee.

4 assists: Jallow (RFC Seraing)
3 assists: Petrov (Lierse Kempenzonen)
2 assists: Mikautadze (RFC Seraing), Cejas (Lommel SK), Bruls (KVC Westerlo), Staelens (SK Deinze), Challouk (SK Deinze)

Dit weekend kon geen enkele doelman de nul op het bord houden waardoor er helemaal niks verandert in de ranking van de clean sheets. Özer kwam wel weer niet in actie met Westerlo (match uitgesteld door te veel Covid-19 besmettingen), maar hij blijft wel op kop van de ranking. De Turk kreeg dit seizoen nog geen enkel doelpunt binnen.

3 clean sheets: Özer (KVC Westerlo)
2 clean sheets: Moris (Union Sint-Gillis)