Nieuw op Netfix deze week

Films | Weet je niet wat te kijken omdat je al je favoriete Netflixfilms en series al gezien hebt? Dan komt de streamingdienst zoals elke week met een verse lading kijkplezier. Deze films en series zijn de komende week niet te missen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Fifty Shades Darker

Voor het tweede deel van deze erotische saga werden er enkele veranderingen bij de filmcrew doorgevoerd. Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn nog steeds de twee dragende krachten van de film, maar James Foley volgde Sam Taylor-Johnson op als regisseur en Niall Leonard werd de scenarist. Hij is niemand minder dan de man van E.L. James, de auteur van de boeken achter de films.

Wanneer Christian Grey Ana Steel terug voor zich probeert te winnen, stelt zij de nodige eisen om hem een tweede kans te geven. Wanneer er terug vertrouwen en stabiliteit is tussen de twee, komen de demonen uit het verleden van Christian weer terug en dat brengt hun toekomst als koppel in het gevaar.

Een film van James Foley, met Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Tyler Hoechlin, Max Martini, Bella Heathcote, Hugh Dancy en Luke Grimes. De derde film kwam een jaar later uit, 'Fifty Shades Plus Clear'.

Vanaf 7 oktober bij Netflix.

The Haunting of Bly Manor

Als je een fan bent van de serie 'The Haunting of Hill House', dan is deze serie zeker iets voor jou. Het zijn zelfs dezelfde producers die aan de knoppen zaten.

‘The Haunting of Bly Manor’ vertelt het verhaal van een jonge huishoudster die wordt ingehuurd om voor het nichtje en het neefje van een man te zorgen nadat ze onder zijn hoede waren terechtgekomen. Wanneer ze aankomt op het landgoed van Bly, zal ze snel verschijningen zien en vreemde dromen hebben die niet van haarzelf lijken te zijn...

De serie is van Mike Flanagan, die verantwoordelijk is voor veel horrorfilms, waaronder het vervolg op 'The Shining' dat vorig jaar verscheen. Een serie met Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel en T'Nia Miller.

Vanaf 9 oktober te bekijken op Netflix.

Hubie Halloween

De nieuwste komedie van Adam Sandler, die ook mee het scenario uitschreef. Sandler kruipt er in de huid van Hubie Dubois, een ietwat domme restaurantmedewerker. Elke Halloween besteedt hij zijn tijd aan het zorgen dat de inwoners van zijn geboorteplaats Salem dit feest veilig en volgens de regels vieren. Dit jaar zorgen een gevluchte crimineel en een mysterieuze nieuwe buur ervoor dat Hubie extra alert moet zijn. Wanneer er een aantal bewoners verdwijnen, moet hij de politie proberen te overtuigen dat het gevaar wel degelijk echt is…

Met Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen, maar ook Ray Liotta en Steve Buscemi!

Vanaf 7 oktober te ontdekken op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top