Zelfde deur, 20 jaar later: van leuk weerzien tot tragische gebeurtenissen

Vanaf vanavond kan je om 20u35 op Eén het tweede seizoen van ‘Zelfde deur, 20 jaar later’ bekijken. Martin Heylen keert in zijn nieuwe programma terug naar de huizen waar hij 20 jaar geleden voor ‘Man Bijt Hond’ binnenviel. Het eerste seizoen was alvast een succes, met tal van leuke momenten. Proximus Pickx blikt even terug op seizoen één.

Vanavond gaat Heylen op bezoek bij een man die zichzelf vijf jaar de tijd gaf om mondharmonica te leren. Hoe is het hem 20 jaar later vergaan?

Voorts klopte hij ook aan bij Pietro en Maria in Winterslag en in Hechtel-Eksel ging hij op zoek naar het verhaal van de reusachtige hond die enthousiast de reporter aflebberde.

Heylen komt ook deze jaargang met tal van vrolijke en soms ook emotionele verhalen naar je woonkamer.

Mooie en droevige verhalen in seizoen één

De terugkeer van Michelleke

In seizoen één waren er tal van beklijvende momenten. Zo ging Heylen op bezoek bij Michelle, haar zus en haar mama in het Limburgse Hoepertingen. Michelle was duidelijk onder de indruk en was ondertussen een joviale twintiger. Heylen bezocht haar ten tijde van 'Man Bijt Hond' toen ze nog een vlotte en spraakzame peuter was. De zus wist van de komst van Heylen en verraste de mama en zus Michelle. Een knap staaltje tv.

Het leven van Franky en zijn 'vriendinneke'

Heylen ging twintig jaar geleden op bezoek bij Franky en zijn moeder in Hoboken. Na een zeer moeilijke zoektocht kwam Heylen in het eerste seizoen te weten dat ze beiden waren overleden en hij sprak af met de twee broers van Franky. Een ontroerend verhaal en beiden blikten terug op het leven van Franky, die een grote passie had voor brommers (zijn ‘vriendinneke’). Een pakkend moment, maar daarom niet minder mooi.

Wat doet een mens met ruim 7.000 dagen?

De insteek van het programma is bijzonder leuk. Vaak kijken we eens terug in de tijd en stellen we ons de vraag: is dat al twintig jaar geleden? Het programma is een mooie 'tijdmachine'. A trip down memory lane.

Voor sommigen is het een mooie weg geweest, voor anderen was het een hobbelig parcours met de nodige tegenslag. Hoe gaan de mensen om met dit alles?

'Zelfde deur, 20 jaar later' om 20u35 op Eén.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?