Drukke tv-avond: van de waarheid van Armstrong tot de 'Familie-battle' in Code van Coppens

De zomer ligt achter ons en de temperaturen gaan naar beneden. Daarnaast valt de regen de afgelopen dagen vlot uit de lucht. Daardoor moeten we wat vaker voor de buis gaan zitten en vanavond is er aan opties alvast geen gebrek. Proximus Pickx maakte een overzicht.

Code van Coppens

Staf en Mathias Coppens dompelen bekende gasten onder in een wereld vol wetenschappelijke experimenten. Twee BV-duo’s nemen het in een escaperoom vol mysteries tegen elkaar op.

Vanavond kunnen de kijkers van 'Familie' alvast vol interesse naar VTM zappen, want met het duo Sandrine André/Kürt Rogiers en Vincent Banic/Bab Buelens staat er een pittig ‘Familie’-duel te wachten.

Code van Coppens, om 19u55 op VTM.

Château Planckaert

Een avondje met de familie Planckaert werkt altijd ontspannend, al kenden zij de afgelopen maanden ook de nodige problemen vanwege corona. In de aflevering van vanavond zien we dat de financiële gevolgen van corona ook bij de familie merkbaar zijn.

Eddy en Christa missen hun kleinkinderen, Junior lijdt ook onder de isolatie maar samen met broer Francesco kan hij zich richten op een project. Ze proberen de verroeste Amerikaanse schoolbus weer aan de praat te krijgen en in te richten als vakantieverblijf.

Château Planckaert, om 20u op Eén.

Lance

Lance Armstrong is wellicht de meest omstreden wielrenner ooit. De Amerikaan was in zijn topperiode de beste wielrenner ooit, dat dacht iedereen toen, maar nadien bleek dat hij de dopingkoning bij uitstek was… VIER brengt het eerste deel van de vierdelige documentaire.

Waar liep het fout? En hoe kon dit schandaal zo lang onder de radar blijven? Armstrong vertelt zijn verhaal en ook tal van andere personen uit de wielerwereld komen aan bod. Je kan hier een uitgebreide vooruitblik van de documentaire 'Lance' lezen.

Lance, om 21u30 op VIER.

Hans Teeuwen: Echte Rancune

Wie de 'avond' vroeg wil beginnen, kan zich in de late namiddag al vergapen aan twee uur vol met rauwe humor. De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat in zijn show 'Echte Rancune' geen onderwerp uit de weg. Hij doet dat op zijn gekende manier: hij gebruikt zijn uitmuntende grofgebekte woordenschat in combinatie met zijn heerlijk rauwe stem.

Teeuwen zou normaal gezien volop in België bezig zijn met zijn nieuwe zaalshows, maar die werden omwille van corona een jaar uitgesteld. Voor de fans van Teeuwen is er dus een alternatief op VTM 4.

Hans Teeuwen: Echte Rancune, om 16u op VTM 4.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?