Dit zijn onze televisietips om jouw weekend mee te vullen

Hoera, het is weekend! Tijd om de batterijen wat op te laden. Vermits het mooie weer definitief voorbij lijkt te zijn, kan de sofa en de televisie soelaas bieden. Wij bij Proximus Pickx geven drie tips om je weekendavonden mee op te vrolijken.

Vrijdag: Whiplash (VOD)

Het weekend inluiden met een Oscarwinnende film, geeft toe, het kan slechter. 'Whiplash' brengt het verhaal over de veeleisende muziekleraar Terence Fletcher en zijn getalenteerde pupil Andrew Neiman, die het koste wat het kost wil maken als drummer. Fletcher drijft Neiman tot het uiterste, wat tot behoorlijk wat clashes leidt. 'Whiplash', die in 2014 werd uitgebracht, won twee Oscars.

Je kan de film terugvinden in de VOD-catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Zaterdag: Patser (VTM)

We gooien er nog een film bij, maar deze keer eentje van eigen bodem. ‘Patser’, de derde langspeelfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah, kwam met de nodige trom in 2018 in de cinemazalen. “Next level shit” moest de gangsterfilm worden over vier Marokkaans-Antwerpse drarries, die het leven zien als een videospel waarin zij zelf een eindbaas à la Tony Montana willen worden.  Dat betekent living the good life met snelle patserbakken, dikke villa’s, veel bling bling en drugs. Maar hun manier van doen zorgt ervoor dat alles compleet uit de hand loopt.

‘Patser’, met onder meer hoofdrollen voor Matteo Simoni en Nora Gharib, is zaterdag vanaf 20u30 te zien op VTM.

Zondag: Enola Holmes (Netflix)

Nu we toch de filmkaart aan het spelen zijn, trekken we maar ineens de lijn door. Sinds deze week kan je op Netflix kijken naar ‘Enola Holmes’. Enola is het kleine zusje van ’s werelds beroemdste detective. Gezegend met dezelfde detectivevaardigheden als broer Sherlock, besluit het jonge meisje op zoek te gaan naar haar moeder wanneer die op mysterieuze wijze verdwijnt. Al snel bewijst ze zich zelfs nog slimmer dan haar illustere oudere broer, want ze achterhaalt een complot dat gespannen wordt tegen een jonge man van adel.  

‘Enola Holmes’, met Millie Bobby Brown als Enola, is sinds 23 september beschikbaar op Netflix.

Films

Bekijk alles
Top