Herbekijk de exclusieve intieme showcase van Portland in de VOD catalogus

De winnaars van een wedstrijd van Enjoy! werden enkele weken geleden uitgenodigd naar de DAFT Studios in Malmédy voor een intiem openluchtoptreden van Portland. Je kan dat optreden nu herbekijken in de VOD catalogus.

In bubbels van twee, helemaal conform de coronamaatregelen, konden de winnaars van de wedstrijd in de prachtige omgeving van de DAFT Studios genieten van de exclusieve showcase van Portland. De band brengt dromerige popmuziek en werd bekend door een finaleplaats in Humo’s Rock Rally in 2016 en een plekje in De Nieuwe Lichting in 2018. Sindsdien scoorden ze met nummers als ‘Pouring Rain’, ‘Lucky Clover’ en ‘Killer’s Mind’.
 
Om de geweldige intieme showcase live bij te wonen, moest je deelnemen aan een quiz van Proximus Enjoy! Via dat initiatief maken Proximus-klanten kans op topprijzen via wedstrijden en kan je genieten van straffe kortingen. Om je kans te wagen voor de volgende prijzen, kan je in de MyProximus-app of via de website naar Enjoy! surfen.
 
Intussen kan je het optreden van Portland herbeleven op je scherm. Bekijk de exclusieve showcase in de VOD catalogus. Ook hieronder kan je meegenieten.
 
Wil jij ook een bijzondere Enjoy!-ervaring meemaken? Dat kan hier!


Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?