Millie Bobby Brown gaat op onderzoek uit in 'Enola Holmes'

De speelfilm 'Enola Holmes', met Millie Bobby Brown in de rol van het kleine zusje van de beroemdste detective die de wereld kent, is vanaf woensdag 23 september te zien op Netflix.
 

Sherlock Holmes blijft de filmwereld inspireren. In 'Enola Holmes' volgen we echter niet de avonturen van Sherlock en zijn sidekick John Watson. Deze keer is het Enola, het zusje van de detective, die de show zal stelen!
 
Gezegend met dezelfde detectivevaardigheden als haar broer, besluit het jonge meisje op zoek te gaan naar haar moeder wanneer die op mysterieuze wijze verdwijnt. Al snel bewijst ze zich zelfs nog slimmer dan haar illustere oudere broer, want ze achterhaalt een complot dat gespannen wordt tegen een jonge man van adel.  
 
‘Enola Holmes' is een verfilming van de literaire serie 'The Enola Holmes Mysteries' van de Amerikaanse romanschrijver Nancy Springer. De film focust specifiek op de eerste roman: ‘The Case of the Missing Marquess’. Jack Thorne bewerkte het scenario, terwijl Harry Bradbeer de speelfilm regisseerde.
 
De langverwachte Netflix-film kan rekenen op een uitmuntende cast. Millie Bobby Brown, die dankzij de serie 'Stranger Things' haar grote doorbraak maakte, speelt de rol van Enola. Dit is pas Browns tweede ervaring in een film, de eerste keer was in 2019 toen ze in 'Godzilla: King of Monsters' speelde. Aan haar zijde kruipt Henry Cavill ('Superman', 'The Witcher') in de huid van Sherlock, terwijl Sam Claflin ('Hunger Games') Mycroft vertolkt, de oudste van het gezin. Helena Bonham Carter ('Harry Potter', 'The Crown') neemt de rol van Eudoria, de moeder van Holmes, voor haar rekening.
 
‘Enola Holmes' kan je vanaf 23 september bekijken op Netflix.  

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?