Wennen aan het boerenleven of niet in 'Boer Zkt Vrouw', aflevering vier

Alle boeren hebben sinds vorige week besloten welke vijf mannen en vrouwen op hun boerderijen mogen logeren, dus het spel kan nu echt beginnen. Welke vrijgezellen veroveren de harten van de boeren en welke kunnen niet aan het boerenleven wennen? Dit zijn onze favoriete momenten uit aflevering vier.

We zouden graag onze favoriete quotes opsommen van de eerste ontbijttafel bij boer Tristan, maar zijn kandidaat-boeren waren wel erg stil tijdens de dis. De enige woorden die de stilte doorbraken: “Het zijn wel lekkere pistolets” en “Wat zit hieronder? Ah, boter.”
 
Elien wil op de boerderij van Frits liever geen kip vastnemen. “Als het niet gaat met de kippen, dan met mij ook niet”, zegt de kippenboer. Andere vrouwen maken er dan weer geen punt van als ze wat ondergescheten worden. Veel beter, vindt Frits.


 
Dagmar is niet meteen weg van de varkens, maar zet wel door. Boerendochter Céline daarentegen voelt zich meteen thuis en neemt de rondleiding op de boerderij van Bart over. Ook op het perenbedrijf van David is de ene sneller vertrouwd dan de andere, maar dan hebben we het vooral over de transpallet. David doet dan maar zelf een “paringsdans” met de heftruck, en daar krijgen sommige van zijn vrouwen meteen vlinders van. Eentje verklaart spontaan de liefde. “Je bent een man waar ik gevoelens voor kan krijgen.” Wat een compliment.
 
Met de tractor rijden is een dream come true voor de meisjes van Bart. Vooral zijn beveiligingsagente is er enthousiast over. “Geen type ‘meisje, meisje’. Geen popje”, concludeert Bart, die duidelijk onder de indruk is. Bij Tristan kijken de kandidaten dan weer meer naar hem dan naar de koeien en de kalfjes. Tristan hoopt dat ze vooral meer uit hun schulp komen. “Komaan he! Hoe gekker, hoe liever!”
 
De aflevering ruikt niet alleen naar het platteland, maar heeft ook een uitgesproken benzinegeurtje. De vrouwen op de kippenboerderij mogen “een slippertje doen met Frits”. Veerle gaat op stap met haar mannen en krijgt een lift van Rafaël in zijn oldtimer. Een auto zonder gordels, natuurlijk zet de politie die even aan de kant. Gelukkig kon hij zich eruit praten en dat vond Veerle niet onaangenaam.
 
Veerle twijfelt ondertussen aan een van haar mannen. “Ik vraag me af of hij wel genoeg ballen aan zijn lijf heeft om mij aan te kunnen”, vraagt ze zich luidop af over Tom. Gelukkig voor hem mag hij wel blijven.
 
Frits volgt zijn gevoel en stuurt meteen twee vrouwen naar huis. “Ik had toch een kieken moeten vangen!”, vloekt Elien.


Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?