'Vandaag' hoopt op goede start nieuw seizoen

Vanaf vanavond is Danira Boukhriss Terkessidis weer op je scherm te zien in haar talkshow ‘Vandaag’. Van maandag tot donderdag nodigt ze er gasten uit om het te hebben over de actualiteit van de dag, gemixt met een streepje muziek. Een format vinden dat daar geschikt voor is, was niet evident, maar de VRT hoopt dit seizoen de kijkers te overtuigen.
 

‘Vandaag’, de talkshow gepresenteerd door Danira Boukhriss Terkessidis, komt vanaf terug op het scherm. De show werd in het leven geroepen als vervanging voor ‘Van Gils & gasten’, maar brak in het begin geen grote potten. Slechts 400 000 kijkers zaten voor de buis terwijl Danira kleine en grote verhalen uit het nieuws besprak met haar gasten van de dag. Het eerste seizoen, in het najaar van 2019, werd na twee maanden vervangen door het Britse ‘First Dates’.
 
Danira pikte de draad weer op in februari van dit jaar en dat tweede seizoen liep tot mei. Het format bleek beter aan te slaan en zodoende kan jij ‘Vandaag’ vanavond opnieuw op je scherm verwachten voor de start van het derde seizoen. Hoewel eind mei, omwille van de coronamamaatregelen, geen toeschouwers meer toegelaten werden in de studio, zijn liefhebbers nu samen met hun bubbel weer welkom om de opnames bij te wonen.
 
De 30-jarige presentatrice is alvast enthousiast over de nieuwe start en de aanwezigheid van publiek. “Ik ben blij dat de mensen weer rond mij zitten”, aldus Danira. “Ik heb dat fel gemist. Soms heb je feedback nodig. Voor mij zijn de mensen een graadmeter. Als ze geboeid luisteren en lachen, merk je dat het goed zit.”
 
Voor ‘Vandaag’ stem je van maandag tot donderdag af op één om 21u35.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?