Nieuwe aflevering van ‘Teen Titans Go!’ op Cartoon Network

De fans van de ‘Teen Titans’ mogen hun hartje ophalen, want de superhelden zijn terug. Vanaf vandaag zijn nieuwe afleveringen van de avonturen van de vijf tieners beschikbaar op Cartoon Network.

Nieuwe afleveringen van de 'Teen Titans' worden vandaag uitgezonden op Cartoon Network. Er werd maar weinig informatie gelekt over de inhoud van de afleveringen, dus wat er precies zal gebeuren is nog een grote verrassing.
 
‘Teen Titans Go!’ draait rond vijf tieners: Robin, Cyborg, Starfire, Raven en Beast Boy. Samen raken ze verwikkeld in allerlei situaties waarin ze als superhelden moeten samenwerken. Beschreven als excentriek, gek en vaak hilarisch, fascineert de animatieserie kijkers al vanaf een zeer jonge leeftijd. Het ontbreekt de makers dan ook niet aan verbeelding om ongelooflijke scenario's te creëren rond deze vijf tieners met superkrachten. Hun missie: de wereld redden.
 
Voor meer informatie over de nieuwe afleverngen kan je terecht op de website van Cartoon Network en op Proximus zender 34.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?