Nieuw in de VOD-catalogus: Into the Dark

Twaalf maanden, twaalf feestelijke gelegenheden, … twaalf maal horror. ‘Into the Dark’ bestaat uit een reeks lange afleveringen – elk een film op zich. Elke maand wordt een feestdag aangegrepen als gelegenheid om jou de stuipen op het lijf te jagen.

Kruip je al eens graag achter de televisie voor een stevige sessie sidderen, beven en schrikken? Dan zal je ‘Into the Dark’ wellicht graag zien arriveren in onze Video On Demand-catalogus. Zet je schrap – niet alleen het altijd enge Halloween maar ook Kerst, Valentijn, 1 april, Moederdag en oudejaarsavond zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Twaalf afleveringen lijkt misschien niet veel, maar geen zorgen: met een speeltijd van 81 à 93 minuten per aflevering zal je een seizoen van deze horrorserie niet al té snel hebben uitgekeken. Het eerste seizoen (2018-2019) werd positief onthaald, dus de Hulu original werd dan ook meteen uitgebreid met een tweede seizoen, goed voor opnieuw twaalf angstaanjagende delen.

De openingsaflevering ‘The Body’, geregisseerd door Paul Davis en gebaseerd op zijn gelijknamige kortfilm, begint meteen boordevol spanning. Het verhaal opent met de keurige huurmoordenaar Wilkes (Tom Bateman) die aan een eettafel in het luxe-appartement van zijn nieuwste slachtoffer zit en wijn drinkt na de moord. Op de vloer ligt een bloederig lijk, op de tafel een kaaswiel dat kronkelt van maden. Deze opener werd gelanceerd in de aanloop naar Halloween… Uitermate geschikt om het najaar mee af te trappen, dus!

‘Into the Dark’ is voortaan terug te vinden in de VOD-catalogus van Proximus.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?