Wat weten we al over het vijfde seizoen van 'La Casa de Papel'?

Zoals we weten wordt volgend jaar het vijfde en laatste seizoen van 'La Casa De Papel' verwacht. De laatste dagen zijn een paar foto’s die tijdens de opnames gemaakt werden, gelekt op het internet. Proximus Pickx vat voor jou samen wat we uit de foto’s kunnen afleiden, maar pas op voor spoilers!
 

Het internationaal Netflixfenomeen, 'La Casa de Papel', komt in 2021 terug voor een allerlaatste seizoen. De serie, die al vele records heeft gebroken, waaronder de meest succesvolle niet-Engelse serie, is al meer dan 65 miljoen keer bekeken. Het wachten duurt dus lang voor de fans en daar halen slimme jongens op het internet hun plezier uit. Zij interpreteren maar al te graag alle informatie die sinds het begin van de opnames is uitgekomen, om hun theorieën daarna, compleet met foto’s, op het internet te droppen. Maar wat gaat er dan gebeuren met de Professor en zijn roversbende?

Tokyo gaat weer aan de slag
 
Foto's genomen op de set laten ons zien dat de eigenzinnige maar geliefde Tokyo, gespeeld door Úrsula Corberó, terug is. Daaruit kunnen we dus afleiden dat Tokyo vanaf het begin van het seizoen weer aanwezig zal zijn en er dus opnieuw gebruik zal worden gemaakt van flashbacks, zoals eerder al bij andere personages gebeurde.
 
De regisseur van de serie, Alex Pin, gaf zelfs toe dat "Tokyo er tot het einde bij zal zijn”. Op foto’s is ze ook te zien in het gezelschap van Miguel Ángel Silvestre, een nieuwe rekruut voor de bende. De twee worden regelmatig samen gefotografeerd, wat de fans doet denken dat de acteurs meer zijn dan enkel vrienden.
 
Berlin et Tatianna
 
Een foto op het Instagramprofiel van Pedro Alonso (Berlin) laat zien dat de kijker tijdens het laatste seizoen beter kennis zal maken met Tatianna, de ex-vrouw van Berlin. Op dit moment doen er ook wilde speculaties de ronde onder de fans van de serie. Sommigen van hen vermoeden namelijk dat Tatianna eigenlijk Sierra is, het hoofd van de politie dat het de Professor en zijn bende knap lastig maakt. De fysieke gelijkenis tussen beide vrouwen is treffend, dus het zou mogelijk kunnen zijn.
 

De cast
 
We weten nu al dat de cast van het laatste seizoen dezelfde zal zijn als die van het vorige seizoen. We zouden Nairobi inderdaad moeten terugzien, al is dat jammer genoeg enkel in flashbacks. Twee nieuwe acteurs sluiten zich ook aan bij de bende: Miguel Ángel Silvestre (‘Sense8’, ‘Narcos’) en Patrick Criado (‘El Aspirante’, ‘Mar de plástico’). Helaas is er nog niets bekend over de rollen die de mannen zullen spellen.  
 
De regisseur onthulde ook dat de jeugdvriendin van Denver, Manila, in de laatste tien afleveringen een belangrijkere rol zal spelen.
 
Een explosieve ontknoping
 
De showrunners van ‘La Casa de Papel’ hebben recentelijk de fans geprikkeld met de belofte dat het einde van de serie explosief zou zijn, en dat ze er alles aan zullen doen om niet teleur te stellen. Ze hebben namelijk al één Emmy gewonnen en zijn van plan om dat nog eens te doen.  
 
Helaas is er nog geen trailer of teaser om het wachten wat dragelijker te maken…
 
 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?