NumberOne CSGO: TheDice, LLL, UBITEAM en de Panthers hebben ticket voor play-offs beet

Door Proximus

Deel dit nieuws

Ook deze week werd er gebikkeld op de Legend Stage van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive. De verrassingen zijn we ondertussen gewoon, maar vier teams plaatsten zich wel al voor de play-offs.

Na een start van de competitie die gedomineerd werd door vier teams, is de eerste wagon nu veel meer opgesplitst. TheDice en LowLandLions hebben een kleine voorsprong genomen, terwijl UBITEAM zich staande houdt en de Panthers zijn ingestort. Desondanks hebben deze vier teams een speeldag voor het einde al hun ticket voor de play-offs op zak.

Het werd een zware week voor Panthers Never Surrend! Tegen UBITEAM en Epsilon verloren de mannen van MetaL met respectievelijk 16-9 en 11-16. Gelukkig voor het team won geen van de achtervolgers op donderdag, waardoor een vierde plaats en één van de zes felbegeerde tickets voor de play-offs in de achterzak van de Panthers verdween. Na drie opeenvolgende nederlagen zouden ze normaal gezien op de laatste speeldag een einde moeten maken aan de negatieve reeks tegen rode lantaarn FWRD.

De nederlagen van de Panthers kwamen UBITEAM, dat met twee overtuigende overwinningen in een stroomversnelling lijkt te komen, goed uit. De bende van ninis kwalificeerde zich ook voor de play-offs! Dat is trouwens ook het geval voor LowLandLions, dat nog steeds op de tweede plaats staat na winst met 16-8 tegen Apologis. Stev0se en zijn team hebben de achtervolging op de meedogenloze leider TheDice nog niet opgegeven, ook al is TheDice goed op weg richting een derde opeenvolgende titel. Deze week waren tegenstanders Apologis en Warthox de pechvogels met dienst voor hun uitstekende vorm. Met een totaal van zestien punten zal de huidige kampioen opnieuw moeilijk ontregeld kunnen worden.

Uiteindelijk zijn er dus al vier tickets voor de play-off toegewezen. Op 22 september zullen drie teams om de laatste twee plaatsen strijden. Wie van Epsilon, Apologis en Warthox verovert nog een ticket? Voorlopig is FWRD reeds veroordeeld tot degradatie. De vraag is welke van de drie bovengenoemde teams FWRD zal vergezellen richting de Challenge Stage?

© VaKarM

Tot slot zullen we aanstaande dinsdag ook de finale van de groepsfase kunnen meemaken: TheDice vs LLL. Het menu belooft alvast een geweldige slotshow op de 7e en laatste wedstrijddag.

© LouvardGame

© LowLandLions

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top