De Baltimore Ravens en de Seattle Seahawks gaan voor twee op twee

Sport | De NFL is vorig weekend opnieuw begonnen en enkele clubs maakten meteen een indrukwekkende start. Op de tweede speeldag zullen de Baltimore Ravens hun goede vorm waar moeten maken. De New England Patriots, die het zonder ster Tom Brady moeten stellen, zullen een vette kluif hebben aan de Seattle Seahawks.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In hun eerste match van het seizoen maakten de Ravens geen enkele fout. Vorig weekend droogden ze de Cleveland Browns af met 38 punten tegen 6. Quarterback Lamar Jackson bewees dat hij de titel MVP waard is met 20 geslaagde assists op 25, waaronder drie touchdown assists.
 
In hun tweede wedstrijd staan de Ravens tegenover de Houston Texans, die het in hun eerste wedstrijd moesten afleggen tegen de Kansas City Chiefs. Met hun wankelende verdediging konden ze niet op tegen de aanvallen van de jonge rookie Clyde Edwards-Helaire (138 yards en 1 touchdown). Als de teamgenoten van David Johnson de Ravens willen overleven, zullen ze toch meer moeten laten zien.
 
Volgende MVP Russel Wilson?
 
Wie aan het begin van dit seizoen ook in topvorm lijkt te zijn, zijn de Seattle Seahawks. Tegen hun eerste tegenstanders, de Atlanta Falcons, toonden ze zich superieur door aanvallend spel. Quarterback Russel Wilson voelt zich goed in rol van spelverdeler, zeker naast running back Chris Carson. Volgens sommigen maakt de Amerikaan een goede kans op de volgende titel van MVP, zeker als hij zijn huidige ritme het hele seizoen kan volhouden. Zijn potentiële triomftocht gaat zondag verder tegen de New England Patriots.
 
De “Pats” zagen hun legende Tom Brady vertrekken naar de Tampa Bay Buccaneers. Cam Newton heeft nu de zware taak om de schoenen van de zesvoudige Super Bowl-winnaar te vullen. Zijn eerste keer in de nieuwe rol was een succes, vooral door zijn twee touchdowns tegen de Miami Dolphins. Leidt Newton de zijnen dit weekend weer naar een overwinning?
 
Volg de wedstrijden van de tweede speeldag van de NFL live op Eleven Sports, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.
 
Zondag 20 september:
Baltimore Ravens - Houston Texas vanaf 22u30 op Eleven 3
Seattle Seahawks - New England vanaf 02u20 op Eleven 3

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top