‘Jurassic World: Kamp Krijtastisch’ gelanceerd op Netflix

Goed nieuws voor liefhebbers van dinosauriërs, want op Netflix kan je vanaf vandaag een nieuwe geanimeerde serie streamen die zich afspeelt in de wereld van Jurassic Park: ‘Jurassic World: Kamp Krijtastisch’ (Camp Cretaceous).

Duik weer in de wereld van ‘Jurassic World’ met een groep jongeren die in het park verdwalen tijdens de gebeurtenissen van de film. Deze keer is de serie volledig geanimeerd. Op een afgelegen deel van het eiland Isla Nubar kan je brachiosaurussen bewonderen vanuit boomhutten. Dat is waar zes adolescenten zich bevinden wanneer de Indominus Rex uitbreekt en het hele eiland vernielt. Komt dat wel goed?
 
De fans van de franchise kunnen op beide oren slapen, want die is nog steeds in goede handen. Steven Spielberg laat zijn geesteskind nog niet los. De regisseur schreef de serie samen met Colin Trevorrow en Frank Marshall. In tegenstelling tot de films richt de nieuwe Netflixserie, die in samenwerking met DreamWorks Animation gemaakt werd, zich vooral op een jonger publiek. Het geweld is dus ook wat minder uitgesproken.
 
Smaakt de trailer hieronder naar meer? Je kan de serie ‘Jurassic World: Kamp Krijtastisch’ vanaf nu streamen op Netflix.Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?