Onze selectie uit de VOD catalogus van Proximus Pickx

De VOD catalogus van Proximus Pickx wordt altijd bijgevuld met topfilms.

Ontdek hier alvast drie must-sees!

Cats & Dogs 3

Ga op avontuur samen met je favoriete huisdieren in ‘Cats & Dogs 3: Paws Unite’! Gwen de Kat en Roger de Hond zijn geheime agenten die de wereld beschermen zonder dat wij mensen er iets van weten. Katten en honden zijn partners dankzij een verbond van tien jaar geleden, maar nu lijkt de vriendschap tussen de huisdieren in het gedrang te komen! Een slechterik probeert hen uit elkaar te drijven. Zal dat lukken?‘
Cats & Dogs 3: Paws Unite’ is nu beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Where'd You Go, Bernadette

In de film ‘Where’d You Go, Bernadette’ speelt topactrice Cate Blanchett de rol van Bernadette Fox. Bernadette is een toegewijde moeder die jarenlang met veel liefde voor haar kinderen heeft gezorgd, maar er nu genoeg van heeft. Wanneer kan ze eens iets voor zichzelf doen? Ze besluit haar passies achterna te gaan en begint een avontuur waarin ze zichzelf helemaal herontdekt.
‘Where'd You Go, Bernadette’ is nu beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Shaft

De misdaadkomedie ‘Shaft’ volgt op de gelijknamige film uit 2000 en is de vijfde in de reeks over John Shaft (Samuel L. Jackson), de coolste privédetective van New York City. Wanneer Shafts zoon JJ (Jessie T. Usher), beveiligingsexpert bij de FBI, te horen krijgt dat zijn beste vriend onverwacht overleden is aan een overdosis, voelt hij dat er iets niet klopt. Hij schakelt zijn vader in om hem te helpen, alleen heeft hij hem al jaren niet gezien en heeft hij ook zijn eigen redenen om mee te werken. 
‘Shaft’ is nu beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?