Duik al schaterlachend het weekend in met het beste van het wereldwijde web

TGIF! Een nieuwe werkweek loopt ten einde en dat betekent uitblazen en relaxen. En hoe kan je beter het weekend inzetten, dan met de grappigste filmpjes vanop het wereldwijde web? Proximus Pickx spitte deze vijf kleppers voor je boven.

Rondcruisende schildpad

Schildpadden staan er niet meteen om bekend om snel vooruit te komen, maar daar heeft dit exemplaar een handige oplossing voor gevonden. We zijn wel niet zeker of de schildpad in kwestie over het vereiste rijbewijs beschikt...


Baby oefent buikspieren

Je kan nooit vroeg genoeg aan het sporten slaan, moet deze baby hebben gedacht. Vanuit zijn wippertje oefent hij maar meteen zijn buikspieren. Kwestie van met een sixpack te kunnen pronken in de creche?


Magische kat

De witte kat in onderstaand filmpje lijkt wel over magische krachten te beschikken. Telkens hij zijn poot op het scherm zet, storten de lieden op het filmpje ten gronde. Van voetballers over basketters tot en met een journalist op een segway, allen vallen ze ten prooi aan de magische krachten van deze kat.


Work-out flatulentie

De jongeman in onderstaand filmpje doet zijn uiterste best om de jonge vrouw te helpen tijdens haar work-out. Wanneer hij haar echter helpt haar spieren op te spannen, laat ze er net eentje vliegen. De reactie van de man is goud waard!


Egoïstische geit

De geit in onderstaand filmpje lijkt niet meteen iemand naast zich te willen dulden. En al zeker niet tijdens het eten. Terwijl de ezel rustig denkt te kunnen eten, pakt de geit eerst doodleuk zijn emmer af om die daarna gewoon omver te kegelen. Kwestie van rustig te kunnen eten zeker?


Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?