Beleef de play-offs van de Jupiler Pro League ten volle met de interactieve ervaring van Pickx!

Jupiler Pro League | Proximus Pickx biedt aan All Sports-klanten de mogelijkheid om alle wedstrijden van de Jupiler Pro League, UEFA Champions League én 1B Pro League te volgen met een nagelnieuwe 'interactieve video player' beschikbaar via de app en de website van Proximus Pickx. Hieronder lichten we uitgebreid toe wat deze ervaring, die tevens uniek is in België, zoal te bieden heeft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nu de reguliere competitie is afgelopen, gaat de Jupiler Pro League een nieuwe fase in met de play-offs voor de kampioenen en de play-offs voor Europa. Vier teams maken nog kans op de titel van Belgisch kampioen. Acht ploegen mogen dromen om volgend jaar ons land op het Europese toneel te vertegenwoordigen.

Moet Club Brugge zich nog zorgen maken? De meeste waarnemers zijn van mening dat de titel opnieuw naar Brugge zal gaan. Blauw-zwart heeft na de halvering van de punten 38 punten, dat zijn er 8 meer dan Antwerp, 9 meer dan Anderlecht en 10 meer dan Genk. Met slechts 18 punten te vergaren, lijkt de strijd voor de titel en het directe ticket voor de Champions League gestreden te zijn. De race om de tweede plaats, die toegang biedt tot de derde kwalificatieronde van de C1, zal daarentegen spannender zijn dan ooit. Terwijl Vincent Kompany ervan droomt om paars-wit naar Europa te kunnen loodsen, zijn de Antwerpenaars en Limburgers niet van plan hen ook maar een klein cadeautje te geven.

De strijd om de derde plaats zal ook de moeite waard zijn. Via die weg gaat de nummer drie naar de laatste kwalificatieronde van de Conference League, het kleine zusje van de twee andere Europese competities. De vierde zal het opnemen tegen de winnaar van de Europese play-offs (al kan de uitkomst van de bekerfinale hier nog wat wijzigingen met zich meebrengen) met als doel de tweede kwalificatieronde van de Conference League. KV Oostende, dat heel dicht bij een vierde plaats kwam, Standard, AA Gent en KV Mechelen hebben ook nog alle kansen om een Europees ticket te veroveren.

Dankzij de All Sports-optie kunt u onder meer genieten van de Eleven Pro League-kanalen en Proximus Sports. Nog geen abonnee? Ontvang een gratis maand om ten volle de play-offs te ervaren.

De kalender van de Champions’ play-offs, speeldag 1 (klik hier voor alle info)
  • Antwerp – Genk op 30 april om 20u45 op Eleven Pro League 1
  • Brugge – Anderlecht op 2 mei om 18u30 op Eleven Pro League 1
De kalender voor de Europe play-offs, speeldag 1 (klik hier voor alle info)
  • Oostende – Standard op 1 mei om 20u45 op Eleven Pro League 1
  • Gent – Mechelen op 2 mei om 16u op Eleven Pro League 1

Kruim van Belgisch en internationaal voetbal op alle platformen

Dankzij deze gloednieuwe functie kan je elk belangrijk moment live herbeleven of tot zeven dagen uitgesteld in replay.

Tijdens het liveverslag van de wedstrijd kan je elk beslissend moment herbeleven, de opstellingen van beide elftallen oproepen en de wedstrijdgegevens in detail bekijken. Dit alles met behulp van één simpele klik en zonder ook maar een seconde van de live-actie te missen!

Met de Proximus Pickx-app

Met behulp van het  oog met meer-pictogram in de Pickx-applicatie kan je zien voor welk programma de interactieve modus beschikbaar is. Eénmaal aangeklikt kan je kiezen tussen de standaardmodus of de interactieve ervaring.

Door de interactieve modus op te roepen, krijg je toegang tot een verrijkt scherm waar je in een handomdraai een schat aan informatie kunt oproepen.

Met één klik kan je per 10 seconden terugspoelen, je programma pauzeren of weer live kijken.
 
In het rolmenu zie je in een oogopslag alle hoogtepunten uit de wedstrijd die je kunt herbekijken; gevaarlijke acties, hoekschoppen, doelpunten én elke VAR-interventie! 

Maar er is nog veel méér! Wij bieden je ook toegang tot de ploegopstellingen, wedstrijdstatistieken (het balbezit, doelpogingen, overtredingen, enz.), het klassement en head-to-heads. 

Je kan alle beschikbare informatie tevens filteren aan de hand van de periode of het type actie.

iOS-gebruikers kunnen de app downloaden via deze link, Androidgebruikers kunnen hier terecht.

Op de website Proximus Pickx

Naast de Android- en iOS-gebruikers kunnen All Sports-klanten ook terecht op de Proximus Pickx website.
Verschijnt dit logo oog met meer bij het programma, dan is de interactieve player beschikbaar. Je vindt het interactieve menu tijdens de wedstrijd rechts bovenaan het scherm.

Ook hier volstaat een eenvoudige klik op het icoon om de interactieve belevenis te laten verschijnen. Alle hoogtepunten vind je in een “verticale tijdsas”. Selecteer het sleutelmoment van jouw keuze om te herbekijken. Of het nu gaat om een doelpunt, kaart, vrije trap, corner of zelf een VAR-moment, jij beslist! Herbekijk ze zo vaak je maar wilt!

Kortom, dankzij deze nieuwe functie kan je de wedstrijden van je favoriete team nog intenser beleven! Dat is wat Proximus Pickx jou met de gloednieuwe 'Interactieve video player' aanbiedt!

Wie alle informatie over hoe je de interactieve video player kunt gebruiken nog eens uitgebreid wil nalezen, kan terecht op deze pagina.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top