Nieuwe categorie in de VOD catalogus: Adrenaline Shots!

Ben je een echte adrenalinejunkie? Hou je van spanning, actie en nekharen die overeind komen te staan?

Dan is de nieuwe categorie in de VOD catalogus ‘Adrenaline Shots’ perfect voor jou! Wij selecteren de beste, spannendste en meest flitsende films. Lees snel verder om ons aanbod te ontdekken!

Le Mans ‘66: Gegen Jede Chance

Spanning, motoren en competitiedrang: wat wil je als actieliefhebber nog meer? In ‘Le Mans ’66: Gegen Jede Chance’ strijden de Amerikaanse autodesigner Carroll Shelby (Matt Damon) en de Britse racer Ken Miles (Christian Bale) tegen de wetten van de fysica, hun eigen demonen en de invloed van de grote bedrijven om met Ford Motor Company eindelijk Enzo Ferrari te verslaan.
Ontdek ‘Le Mans ‘66: Gegen Jede Chance’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

Birds of Prey

Na ‘Suicide Squad’ in 2016 is het tijd voor ‘Birds of Prey’, de achtste superheldenfilm gebaseerd op de personages uit de DC Comics. In deze flitsende film ligt de focus op de excentrieke Harley Quinn (Margot Robbie). Als Gothams slechterik Roman Sionis aka Black Mask en zijn rechterhand Zsasz het gemunt hebben op Cassandra Cain, besluiten Harley, Black Canary, Huntress en Renee Montoya samen te werken om hen een kopje kleiner te maken. Hou je vast, het wordt een wilde rit!
Ontdek ‘Birds of Prey’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

Underwater

Hoe benauwd zou jij het krijgen als je op de zeebodem in een onderzeeër onderzoek deed? En wat als een aardbeving ervoor zou zorgen dat je het toestel moest verlaten? Dat is wat het team in ‘Underwater’ meemaakt. Geraken ze veilig terug naar boven?
Ontdek ‘Underwater’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

Don't Let Go

‘Don’t Let Go’ is een echte race tegen de tijd! Wanneer detective Jack Radcliff (David Oyelowo) een choquerend telefoontje krijgt van zijn pas vermoorde nichtje Ashley (Storm Reid), moet hij samen met haar alles op alles zetten om haar moord op te lossen voordat die plaatsvindt.
Ontdek ‘Don’t Let Go’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

The Gentlemen

In de komische actiefilm ‘The Gentlemen’ speelt Matthew McConaughey de rol van de Amerikaanse expat Mickey Pearson die een enorm lucratieve business in marihuana heeft uitgebouwd. Hij wil die graag verkopen, maar eens dat uitlekt, komt hij terecht in een wirwar van afpersing, omkoperij en complotten door mensen die zijn domein van hem willen stelen.
Ontdek ‘The Gentlemen’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

Bad Boys For Life

De snelle actiekomedie ‘Bad Boys For Life’ werd geregisseerd door onze eigen Adil El Arbi en Bilall Fallah! Met veel humor en chemie brengen Will Smith en Martin Lawrence het iconische detectiveduo Mike Lowrey en Marcus Burnett weer tot leven. De bad boys nemen het in een laatste uitdaging op tegen een drugsbazin en haar zoon. Must-see!
Ontdek ‘Bad Boys For Life’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

Fantasy Island

In de film ‘Fantasy Island’ komen je stoutste dromen uit – of zijn het toch eerder nachtmerries? De mysterieuze Mr Roarke (Michael Peña) ontvangt gasten op zijn tropische Fantasy Island en vervult een van hun wensen. Helaas lopen de fantasieën vaak serieus uit de hand, met zware gevolgen. Wat zijn Mr Roarkes ware intenties?
Ontdek ‘Fantasy Island’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

Survive the Night

In de spannende actiethriller ‘Survive the Night’ plegen twee broers (Tyler Jon Olsen en Shea Buckner) een overval die misloopt en leidt tot ernstige verwondingen. Ze hebben een dokter nodig en stalken daarop Rich (Chad Michael Murray), terwijl ze zijn vrouw en dochter gijzelen. Als Rich Mathias niet opereert, overleeft zijn gezin het niet. De vader van Rich (Bruce Willis) moet ook helpen, maar vader en zoon hebben een slechte band. Wie overleeft de nacht?
Ontdek ‘Survive the Night’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

Deep Blue Sea 3

Sidder en beef bij het zien van de haaien in ‘Deep Blue Sea 3’! In de derde film in de reeks ‘Deep Blue Sea’ verblijven dr. Emma Collins en haar team voor de derde keer op het eiland Little Happy. Ze onderzoeken het effect van de klimaatverandering op grote, witte haaien, maar ontdekken dat sommige haaien “veranderd” zijn en honger hebben. Is het te laat of kunnen ze nog ontsnappen?
Ontdek ‘Deep Blue Sea 3’ in de nieuwe VOD categorie Adrenaline Shots!  

Films

Bekijk alles
Top