Nieuw in de VOD catalogus van Proximus Pickx

Spanning, romantiek, een lach en een traan ... Waar heb jij zin in?

Geniet van de eerste herfstdagen met een van onze vele topfilms uit de VOD catalogus van Proximus Pickx!

Lynn + Lucy

In het drama ‘Lynn + Lucy’ zijn Lynn (Roxanne Scrimshaw) en Lucy (Nichola Burley) al hun hele leven lang vriendinnen. Nadat ze samen naar school gingen, wonen ze nu ook als jonge moeders naast elkaar. Wanneer een traumatische gebeurtenis plaatsvindt, worden niet alleen hun relaties met hun omgeving, maar ook hun vriendschap zelf op de proef gesteld. 
‘Lynn + Lucy’ is vanaf 1 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

De brief voor Sinterklaas

In ‘De brief voor Sinterklaas’ dreigt het leukste feest van het jaar in het water te vallen! Sinterklaas is wanhopig omdat hij te weinig pieten heeft dit jaar. Er worden dan maar audities georganiseerd om extra personeel te vinden. Sem schrijft zich meteen in en hoopt als piet sterk te worden zodat hij nooit meer last heeft van pestkoppen. Goed plan, alleen wil iemand daar een stokje voor steken. 
‘De brief van Sinterklaas’ is vanaf 1 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The Burnt Orange Heresy

‘The Burnt Orange Heresy’ is een elegante en intrigerende thriller met een topcast! In Italië ontmoeten de charismatische kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) en de vrije Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) elkaar. De chemie spat meteen van het scherm. Wanneer ze door een kunsthandelaar (Mick Jagger) worden uitgenodigd om bij hem aan het Comomeer te logeren, krijgen ze de vraag of ze een kunstwerk willen stelen. Hoe ver gaan ze? En wat zit er echt achter het verzoek?
‘The Burnt Orange Heresy’ is vanaf 1 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Honeyland

‘Honeyland’ is gebaseerd op het leven van wilde bijenhouder Hatidze Muratova, die samen met haar moeder in een primitief dorp in de Balkan woont. Wanneer een nomadenfamilie naast haar komt wonen en ook honing wil maken - zonder de natuur te respecteren - raakt het evenwicht verstoord. Prachtige film over de spanning tussen natuur en menselijkheid, exploitatie en duurzaamheid.
‘Honeyland’ is vanaf 1 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Scoob!

‘Scoob!’ zorgt voor een echt nostalgiegevoel! Je komt te weten hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoetten en samen met detectives Fred, Velma en Daphne het befaamde Mystery Inc. vormden. De groep staat nu ook voor de grootste uitdaging ooit: voorkomen dat slechterik Dick Dastardly spookhond Cerberus op de wereld loslaat. Zal het hen lukken?
‘Scoob!’ is vanaf 7 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The 2nd

Spanning verzekerd in ‘The 2nd’! Wanneer ex-agent Vic Davis (Ryan Phillippe) zijn zoon gaat ophalen, komt hij diens crush Erin Walton (Lexi Simonsen) tegen, de dochter van een van de belangrijkste rechters van het land. Vic merkt al snel dat Erin in de gaten gehouden wordt en komt in actie om haar te redden van een kidnapping die zijn eigen leven en dat van zijn zoon op het spel zal zetten.
‘The 2nd’ is vanaf 8 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Tiger King

‘Tiger King’ is de excentriekste en vreemdste true crime documentaire die je dit jaar zal bekijken. Leer Joe Exotic en zijn collega’s, maar ook aartsrivalen kennen, die allemaal grote katten in hun bezit hebben. Ze zeggen allemaal dat ze de dieren goed behandelen en redden, terwijl hun collega’s het omgekeerde zouden doen. Kijk zelf en oordeel!
‘Tiger King’ is vanaf 8 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Beanpole

‘Beanpole’ speelt zich af in Leningrad in 1945 net na het einde van Wereldoorlog II. De stad ligt in puin en ook de inwoners zijn gebroken, mentaal en fysiek. Twee jonge vrouwen, Iya (Viktoria Miroshnichenko) en Masha (Vasilisa Perelygina), proberen hun leven weer op te bouwen en te zoeken naar hoop en betekenis in de ruïnes. Sterk historisch drama!
‘Beanpole’ is vanaf 14 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The Climb

De dramakomedie ‘The Climb’ bestudeert de unieke vriendschap tussen twee mannen. Kyle (Kyle Marvin) en Mike (Michael Angelo Covino) zijn al jaren beste vrienden, totdat Mike met Kyles verloofde slaapt. De bal gaat aan het rollen en de vriendschap wordt serieus getest. Waar ligt de grens?
‘The Climb’ is vanaf 19 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

To Your Last Death

‘To Your Last Death’ is een geanimeerde horrorfilm voor volwassenen die je niet onberoerd zal laten! Miriam overleefde als enige van het gezin een aanval opgezet door haar eigen vader. Dankzij een bovennatuurlijk wezen krijgt ze de kans om die traumatische gebeurtenis te herbeleven en de regels van het spel te veranderen. Kan ze haar broers en zussen redden? Of heeft ze er zelf iets mee te maken?
‘To Your Last Death’ is vanaf 23 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Trick

In de horrorfilm ‘Trick’ vermoordt Patrick “Trick” Weaver (Thom Niemann) tijdens Halloweennacht 2015 zijn klasgenoten. Hij wordt gearresteerd, maar kan ontsnappen. Agent Mike Denver (Omar Epps) slaagt er nog net in om hem vijf keer te beschieten. Trick blijkt spoorloos verdwenen, dus iedereen veronderstelt dat hij dood is. Tot hij weer toeslaat tijdens de volgende Halloween, en die daarna, en die daarna … Kunnen ze hem stoppen?
‘Trick’ is vanaf 27 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The Operative

In de thriller ‘The Operative’ speelt Diane Kruger de rol van Rachel, een onbetrouwbare spion van de Israëlische geheime dienst Mossad. Tijdens haar vaders begrafenis verdwijnt ze plots. Het enige wat ze achterlaat, is een onduidelijk telefoontje naar haar vorige handler Thomas (Martin Freeman), die vervolgens door Mossad naar Israël geroepen wordt. Hij krijgt de opdracht haar terug te vinden en te beschermen, maar hij moet ook uitzoeken of ze een bedreiging vormt. Aan wiens kant staat Rachel?
‘The Operative’ is vanaf 28 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Mighty Oak

In ‘Mighty Oak’ begeleidt muziekmanager Gina Jackson (Janel Parrish) een band waarin haar broer Vaughn (Levi Dylan) zanger is. Ze hebben succes, tot Vaughn sterft in een tragisch ongeval. Tien jaar later ontmoet Gina toevallig – of niet? – de jonge getalenteerde gitarist Oak Scoggins (Tommy Ragen). Gina denkt dat hij de gereïncarneerde versie is van Vaughn, maar is dat zo?
‘Mighty Oak’ is vanaf 29 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Bel Canto

‘Bel Canto’ is zowel een spannende als een ontroerende film. De bekende sopraan Roxanne Coss (Julianne Moore) moet zingen voor een groep hooggeplaatste mensen in opdracht van een Japanse industrieel (Ken Watanabe) in militair gebied. Net wanneer iedereen binnenkomt, neemt een rebellengroep de villa waarin ze verblijven over. Onderhandelingen starten en bedreigingen volgen, maar dankzij de stem van Roxanne lijken beide groepen elkaar steeds beter te verstaan. Kunnen ze samen een oplossing zoeken?
‘Bel Canto’ is vanaf 29 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Becky

Actie, drama en horror, je ziet het allemaal in ‘Becky’! Jeff (Joel McHale) neemt zijn rebelse dochter Becky (Lulu Wilson) mee op weekend in de hoop zijn band met haar wat te versterken. Dat plan valt meteen helemaal in het water wanneer een groep ontsnapte gevangenen onder leiding van de gevaarlijke Dominick (Kevin James) het vakantiehuis bestormt.
‘Becky’ is vanaf 29 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

We Summon the Darkness

In ‘We Summon the Darkness’ is een groep moordlustige satanisten aan het werk. Drie beste vrienden Alexis (Alexandra Daddario), Val (Maddie Hasson) en Beverly (Amy Forsyth) zijn op weg naar een festival, wanneer ze een groepje jongens tegenkomen die er op het eerste gezicht onschuldig uitzien. Samen gaan ze naar Alexis’ afgelegen vakantiehuis voor een afterparty, maar de sfeer wordt al snel grimmig. Wie kunnen ze nog vertrouwen?
‘We Summon the Darkness’ is vanaf 29 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Pinocchio

Deze ‘Pinocchio’ is een versie van de Italiaanse klassieker die je hart zal doen smelten! Gefilmd op prachtige locaties en met topacteur Roberto Benigni als Gepetto, komt het sprookje weer tot leven. Ga terug naar je kindertijd en herbeleef het verhaal van de houten pop die dankzij de liefde van zijn maker tot leven komt.
‘Pinocchio’ is vanaf 31 oktober beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?