Duik in de duistere geest van criminelen in 'We Hunt Together'

De Britse dramaserie ‘We Hunt Together’ is vanaf 30 september te zien op BBC First via Proximus. Het groezelige kat-en-muisspel graaft diep in het gevaar van emotionele manipulatie en de liefde die blind maakt.

Een aantrekkelijke jongedame krijgt in een gewelddadig incident hulp van een ex-kindsoldaat die toevallig haar pad kruist. De twee voelen meteen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Maar de relatie, die al bloederig begon, loopt uit de hand wanneer ze het geweld niet meer onder controle kunnen houden. Het duo laat een spoor van verderf achter. Twee rechercheurs, een doorwinterde speurder en een groentje in het departement, moeten samenwerken om het duo op te sporen en te arresteren.
 
De serie is van de hand van Gaby Hull, die na zijn schrijfwerk voor de met gemengde reacties onthaalde film ‘The Dark Mile’ en de minireeks ‘Cheat’ zijn tanden zette in de duistere thriller. Sindsdien werkte hij ook aan de zesdelige reeks ‘Two Weeks to Live’ met een hoofdrol voor de geweldige Maisie Williams (Arya Stark uit ‘Game of Thrones’).
 
In ‘We Hunt Together’ gaan de hoofdrollen naar de relatief onbekende talenten Dipa Ola en Hermione Corfield. Die laatste kreeg onder andere wel al een hoofdrol in dramafilm ‘Rust Creek’, maar voor de rest verdienden ze vooral hun strepen met kleinere rollen. In de gedaantes van de rechercheurs vinden we Eve Myles (‘Torchwood’, ‘Broadchurch’) en Babou Ceesay (‘Dark Money’).
 
‘We Hunt Together’ belooft een interessante kijk in de psyche van een crimineel koppel en een twist op het alomtegenwoordige genre van het misdaaddrama te worden.
 
Bekijk ‘We Hunt Together’ vanaf 30 september op BBC First.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?