Nieuw op Netflix: de charmante tienerserie ‘Julie And The Phantoms’

Ben jij tuk op muzikale films als ‘High School Musical’ en ‘Descendants’? Is de bingewatcher in jou immer op zoek naar een nieuwe brok kijkvoer? Zoek niet langer: ‘Julie And The Phantoms’ wordt jouw nieuwe Netflix-obsessie!

Kenny Ortega, de regisseur van het immens populaire 'High School Musical' en 'Descendants', maakte van hetzelfde laken een broek voor zijn nieuwste geesteskind: 'Julie and the Phantoms'. Het heeft er alle schijn van dat de beproefde succesformule van Ortega tot een nieuwe hype zal leiden. 
 
De muzikale reeks vertelt het verhaal van Julie (Madison Reyes), die na het overlijden van haar mama haar passie voor muziek kwijt is. Daar komt verandering in wanneer drie knappe geesten, komende uit het jaar 1995, in haar moeders muziekstudio verschijnen. De jongens raken bevriend met Julie en overhalen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms.
 
Het eerste seizoen van de tienerserie bevat 9 afleveringen van telkens een half uur. De 16-jarige Amerikaanse kindactrice Madison Reyes kruipt in de huid van Julie. De 21-jarige Frans-Amerikaanse acteur Charlie Gillespie, geboren in het Franse Dieppe, speelt de rol van de geest Luke. Gillespie debuteerde in 2014 in de Tsjechische film ‘The Outlaw League’ en versierde daarna bijrollen in de serie ‘Charmed’, ‘2nd Generation’ en de speelfilm ‘The Rest of Us’. Ook in ‘Runt’, een thriller die dit jaar verscheen, heeft hij een rol.

De 23-jarige Jeremy Shada, bekend van zijn stemmenwerk in de tv-serie ‘Adventure Time’, de webserie ‘Voltron: Legendary Defender’ en de animatiefilm ‘Ralph Breaks the Internet’, vertolkt de rol van de geest Reggie. De 20-jarige Owen Joyner tot slot verwierf faam met zijn rollen in de Nickelodeon-reeksen ‘100 Things to Do Before High School’ en ‘Knight Squad’. Hij geeft gestalte aan de geest Alex.
 

Music Maestro

Sport in de kijker

Focus op films, series & tv

Nieuws van het esport-front

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?