Gezocht: 100 proefkonijnen voor de gloednieuwe Pickx-app

Ben jij iemand die altijd de nieuwste apps installeert om ze vervolgens uitvoerig uit te testen?

Iemand die tuk is op nieuwe dingen en graag een ongezouten mening geeft? Dan hebben we jou nodig! Voor onze verbeterde Proximus Pickx-app stellen we immers een uitgekiend gezelschap van 100 proefpersonen samen.

Proefkonijn?

Als 1 van de 100 proefkonijnen krijg je als al-ler-eer-ste toegang tot onze gloednieuwe Pickx-app. Wat dat inhoudt? Je mag alle nieuwigheden uitvoerig testen in ruil voor jouw waardevolle feedback. Geef toe, dat klinkt niet slecht, toch? Je mag overal live-tv kijken, je favoriete serie afspelen, opnames vanop afstand inplannen en nog veel meer.

Feedback?

Aan de hand van jouw opmerkingen en suggesties kunnen we eventuele bugs uit de app halen en sommige functies misschien nog net iets gebruiksvriendelijker maken. Dankzij jou genieten alle andere Pickx-gebruikers achteraf van de beste versie van de app.

Schrijf je nu in!

Ben jij de enthousiaste tester die we zoeken? De m/v/x die we nodig hebben? Schrijf je dan meteen in door simpelweg een formulier in te vullen. We kiezen er de honderd strafste proefkonijnen uit en nemen persoonlijk contact met je op als jij één van hen bent! www.proximus.be/en/id_f_cr_tft_tester/personal/orphans/forms/ftth.html

Films

Bekijk alles
Top