Nieuw op Netflix deze week

Ben je weer door al je kijkvoer heen? Geen paniek, want Netflix voegt wekelijks nieuwe bingewatchwaardige films en series toe aan de catalogus. Proximus Pickx selecteerde enkele niet te missen nieuwigheden voor volgende week.

Enola Holmes

Sherlock Holmes blijft de wereld van de cinema inspireren. Maar deze keer is het niet hij die in de spotlights staat, maar zijn kleine zus Enola. Zij is gezegend met dezelfde talenten als haar broer en gaat op zoek naar haar verdwenen moeder. Daarbij ontmantelt ze een gevaarlijk complot.
 
De langverwachte Netflixfilm heeft een ware sterrencast. Millie Bobby Brown (‘Stranger Things’) portretteert het hoofdpersonage, de jonge Enola Holmes. Aan haar zijde vinden we Henry Cavill (‘The Witcher’), Sam Claflin (‘Hunger Games’) en Helena Bonham Carter (‘The Crown’).
 
‘Enola Holmes’ is vanaf 21 september beschikbaar op Netflix.Sneakerheads

Deze nieuwe serie belooft heel wat gekkigheid. Het verhaal volgt Devin, een voormalige sneakerverslaafde die luxeschoenen voor gouden prijzen verzamelde. Om voor zijn gezin te kunnen zorgen, moest hij die passie loslaten, maar wanneer zijn vriend Bobby met een plan aandraaft om een legendarisch paar sneakers aan te kopen, kan hij niet weigeren. Afgaande op de trailer, wordt ‘Sneakerheads’ een heerlijk lachen.
 
Bekijk ‘Sneakerheads’ vanaf 25 september op Netflix.American Murder: The Family Next Door

Het streamingplatform heeft zich ook gespecialiseerd in documentaires, en dan vooral verhalen over strafrechtelijk onderzoek. Denk maar aan het meesterlijke ‘Making a Murderer’. Deze documentairefilm zoomt in op de verdwijning van Shanann Watts en haar twee dochters. Haar man Chris lanceerde meteen een oproep naar hulp op de televisie, maar is hij wel zo onschuldig als hij beweert? In het spoor van de ontdekkingen van de onderzoekers, recreëert de documentaire aan de hand van nooit eerder geziene beelden de gebeurtenissen rond het vreselijke familiedrama.
 
De documentaire is vanaf 30 september te zien op Netflix.Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?