Raden naar de zanger in The Masked Singer

Films | Op VTM start op vrijdag 18 september het nieuwe televisieprogramma ‘The Masked Singer’, waarin een panel van bekende Vlamingen probeert te raden wie op het podium voor hen staat te zingen. De zangers zijn namelijk anoniem en elk uitgedost in een uniek kostuum. Wat kunnen we op onze beeldbuis verwachten?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dat het geen zangwedstrijd van dertien in een dozijn wordt, belooft de hype rond het programma, waarin niemand weet wie de kandidaten achter de kostuums zijn. Om iedereen aan het raden te krijgen, verspreidde VTM afgelopen zomer foto’s van de kostuums waarmee de zangers zullen optreden, met daarbij telkens een korte beschrijving van hun persoonlijkheden. Achter de personages Wolf, Libelle, Koningin, Duiveltje, Duiker, Aap, Otter en Monster schuilt dus telkens een mysterieuze BV, en het is aan panelleden Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker om te raden wie ze zijn.

Mysterie en show
 
De programmamakers gingen ver om ervoor te zorgen dat de ware identiteiten van de zangers goed bewaarde geheimen bleven. Zo liet gastheer Niels Destadsbader al vallen dat het programma tijdens de voorbereidingen een codenaam kreeg en dat haast niemand van de productie mocht weten we er onder de maskers zit. “Ook ik weet het niet”, zei hij. “Alles staat of valt met het mysterie van het programma. Het idee dat de kijker per ongeluk zijn favoriet bekend gezicht naar huis kan sturen, is echt geestig.”
 
Mysterie troef dus, maar ook voor wie gewoon van een spectaculaire show wil genieten, heeft ‘The Masked Singer’ wat te bieden. Dat bewijzen de eerste beelden die VTM vorige week loste. En ook een kort bezoekje van Wolf aan de studio van ‘The Voice Kids’ moest weifelende kijkers over de streep trekken. Oordeel vanavond of de show de hype waard was.

Bekijk 'The Masked Singer' elke vrijdagavond om 20u40 op VTM.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top