Bekende Vlamingen mét kleren aan herkennen is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. Maar daar moet ‘The Masked Singer’ verandering in brengen.

Acht bekende landgenoten zetten een masker op en gaan al zingend de strijd aan. Maar welke BV’s gaan er stiekem schuil achter de sprookjesfiguren die vermomd zijn als een Libelle, Wolf of Koningin? Een panel met onder anderen Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en Karen Damen probeert te raden welke celebrity zich heeft vermomd.

Het programma werd bedacht in Zuid-Korea, maar was eerder al een kijkcijferhit in de Verenigde Staten, Australië, Nederland én Frankrijk. VTM brengt nu een Vlaamse versie. Vanzelfsprekend zijn de verwachtingen voor deze mysterieuze muziekshow hooggespannen. Aan de Medialaan in Vilvoorde hopen ze dat ‘The Masked Singer’ dé tv-hype van het najaar wordt.

Voor alle duidelijkheid: presentator Niels Destadsbader draagt géén pruik of masker.

Bekijk ‘The Masked Singer’ op vrijdag 18 september om 20u35 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!