5 goede redenen om 'Streamz' in huis te halen

Series | Het is zover! ‘Streamz’, de nieuwe Vlaamse streamingdienst boordevol content is vanaf vandaag beschikbaar op jouw Proximus Android TV decoder of voor Proximus Epic-klanten op Apple TV, beschikbaar via de Apple app store. Wij geven je alvast vijf goede redenen om ‘Streamz’ meteen in huis te halen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

1) Altijd op de eerste rij

Kijkers van 'Streamz' krijgen elke maand als eerste een nieuwe Vlaamse film en/of serie aangeboden. Praten de collega’s binnenkort over de serie ‘De Bende van Jan De Lichte’ met Matteo Simoni? Wees dan gerust, want dankzij Streamz ben je helemaal mee.

2) Vlaamse collectief geheugen binnen handbereik

Kijkers van 'Streamz' krijgen toegang tot het legendarische VRT-archief vol met Vlaamse klassiekers zoals ‘FC De Kampioenen’, ‘Het Eiland’ of ‘Eigen Kweek’. Nostalgie is maar enkele knoppen verwijderd.

3) Exclusieve originele content

Op 'Streamz' kan je exclusief naar Vlaams getinte producties kijken die je nergens anders ter wereld vindt: ‘Streamz Originals’. Dankzij deze exclusieve titels zoals ‘Baantjer: Het Begin’ en ‘Cold Courage’ beleef jij een unieke kijkervaring, maar altijd met een Vlaams strikje.

4) Spraakmakende documentaires en reportages

Heb je meer behoefte aan diepgaandere verhalen? Op de nieuwe streamingdienst is er ook plaats voor de meest spannende producties van Vlaanderens beste documentaire- en reportagemakers. Zo stil jij ook jouw honger naar meer informatie.

5) Internationale- en Vlaamse topseries: zij aan zij

‘Breaking Bad’, ‘True Detective’, ‘Westworld’,... Dankzij 'Streamz' heb niet enkel toegang tot de beste Vlaamse producties maar ook tot de volledige catalogus van het Amerikaanse HBO. Alle pareltjes uit de recente televisiegeschiedenis staan dus op jou te wachten.

Ben jij ook overtuigd? Installeer dan ‘Streamz’ op jouw Proximus Android-decoder en geniet vandaag nog van de beste Vlaamse films en series!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top