Daar is hij eindelijk: het vierde seizoen van 'Fargo'

Series |
Het is wellicht voor niemand een verrassing dat fans van 'Fargo' lang op het vierde seizoen moesten wachten door de coronapandemie. Het was een heksentoer om de opnames af te werken, maar vanaf 5 oktober kan je dit nieuwe seizoen exclusief bekijken bij Proximus in het Movies & Series-kanaal!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De opnames van het vierde seizoen van 'Fargo' zijn op donderdag 10 september afgerond in Chicago. Als we productiehoofd John Landgraf mogen geloven, was het een hele onderneming om de opnames van de laatste twee afleveringen te organiseren. "Voor aflevering 10 en 11 hebben we gewerkt met twee regisseurs, twee cameracrews en meer dan 500 acteurs en medewerkers", aldus de producent aan het magazine Deadline.
 
Het productiebedrijf achter de successerie heeft hemel en aarde bewogen om besmettingen met het coronavirus te voorkomen. Ze gebruiken daarvoor het bubbelsysteem, dat we in ons land maar al te goed kennen. "We testen niet alleen regelmatig, maar we volgen ook de contacten op van onze medewerkers en zetten mensen in quarantaine wanneer nodig. Social distancing is bij ons verplicht. Daarnaast isoleren we zoveel als mogelijk medewerkers van elkaar zodat we de verspreiding van het coronavirus minimaliseren", verklaart Landgraf.
 
Noodgedwongen pauze
 
Hoewel de coronapandemie voor een flinke vertraging heeft gezorgd van de opnames van Fargo, heeft hoofdrolspeler Chris Rock toch het beste gemaakt van de noodgedwongen pauze. "Dankzij de opnamestop kon ik de eerder opgenomen afleveringen herbekijken en mijn acteerprestaties bijschaven. Uiteraard wil ik niet dat de hele wereld kreunt onder het coronavirus, maar ik denk dat mijn laatste twee afleveringen de beste zijn", aldus Rock. 
 
De 55-jarige acteur en stand-upcomedian vertolkt in het vierde seizoen de rol van Loy Cannon, een zwarte gangster uit Kansas City in de jaren 50. Hij leidt een groep zwarte Amerikanen die vluchten voor het virulente racisme van de zuidelijke staten van de VS. Zijn ambitie is om niets minder dan een machtige bendeleider te worden.
 
Je kan het vierde seizoen van 'Fargo' vanaf 5 oktober exclusief bekijken via Proximus in het Movies & Series-pakket. Heb je het derde seizoen ook nog niet gezien? Geen zorgen, want deze afleveringen kan je vanaf 5 oktober ook via hetzelfde kanaal bekijken.
 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top