Elke maandag op Fox: geheime Special Forces in 'The Unit'

Vanaf volgende week kan je elke maandag op Fox in het Family Pack van Proximus kijken naar de Amerikaanse serie ‘The Unit’. De realistische reeks over Special Forces en hun families biedt een blik in de rangen van het Amerikaanse leger.

De dramaserie volgt een geheim Special Operations Forces-team dat in naam van de Amerikaanse overheid antiterroristische missies uitvoert. Daarnaast zoomt de reeks regelmatig in op de impact die de harde job heeft op de families van de militairen, waardoor het machismo van de intense missies afgewisseld wordt met gevoeliger drama.
 
De reeks is gebaseerd op het boek ‘Inside Delta Force: The Story of America’s Elite Counterterrorist Unit’ van Eric L. Haney, een van de eerste leden van het antiterrorismeteam van de Amerikaanse Special Forces en producer van de serie. Hij geeft veel prijs over de werking en de training die de Special Forces moeten ondergaan, dus het programma biedt een zeer realistische kijk op het leven van een moderne soldaat.
 
Er kwamen vanaf 2006 vier seizoenen uit van ‘The Unit’ vooraleer de reeks in 2009 aan de haak gehangen werd. In die tijd scoorde de reeks betere kijkcijfers dan actiereeksen ‘24’ en ‘Bones’.
 
Bekijk ‘The Unit’ elke maandag op Fox, beschikbaar in het Proximus Family Pack.Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?