De strijd woedt in de Legend Stage van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive! De teams aan kop blijven elkaar aflossen, met een klein voordeel voor The Dice.

Vorige week wist een kwartet zich aan de top van het klassement af te scheiden van de rest. Maar na dag drie en vier zijn de kaarten nu helemaal herschud.

De twee onderlinge ontmoetingen tussen de vier leiders van afgelopen maandag stonden in het middelpunt van de belangstelling. Terwijl UBITEAM van geen lossen wilde weten tegen The Dice (15-15), kwam de verrassing van de Panthers, dat duidelijk de maat nam van Stev0se en zijn teamgenoten bij LowLandLions (LLL): 7-16. Die resultaten stuwden Panthers Never Surrend naar de eerste plaats. Onderaan de tabel behaalden Warthox en Apologis hun eerste overwinning.

© LouvardGame

Maar alles werd donderdag opnieuw op zijn kop gezet. Het was weer eens de beurt aan “de grote vier” om elkaar te treffen. Terwijl LLL meesterlijk rechtveerde met een verpletterende overwinning tegen UBITEAM (16-1), incasseerden MetaL en zijn “Panters” een zware nederlaag tegen de regerende kampioen The Dice.

De strijd blijft spannend met The Dice dat de eerste plaats inneemt, maar het team heeft slechts één klein puntje voorsprong op LLL en de Panthers.

UBITEAM, in moeilijkheden deze week, heeft nu zeven punten en wordt achtervolgd door Apologis en Warthox, die deze week allebei een zes op zes lieten noteren. Onderaan het klassement maken Epsilon en FRWD een grijns. Voor die laatste twee wordt het tijd om te reageren willen ze degradatie vermijden.

© The Dice