Binnenblijven met onze kijktips voor dit weekend

Weet je nog niet wat gedaan komend weekend, of heb je gewoon zin om binnen te blijven? Dan heeft Proximus Pickx de ideale kijktips voor elke dag van het weekend.

Vrijdag: Phantom Thread

Een geniale kleermaker die in het naoorlogse Londen alle rijken en koninklijken in zijn jurken stopt, ziet zijn voorzichtig uitgekiende leven helemaal overhoop gegooid worden wanneer hij een vrouw ontmoet. Filmmaker Paul Thomas Anderson, bekend van onder andere ‘The Master’, ‘Punch-Drunk Love’ en ‘Boogie Nights’ cast in ‘Phantom Thread’ net zoals in zijn andere meesterwerk ‘There Will Be Blood’ een ongenaakbare Daniel Day-Lewis in de hoofdrol. De drievoudige Oscarwinnaar kondigde aan dat hij na ‘Phantom Thread’ zou stoppen met acteren, maar dat zei hij wel vaker, dus wie weet krijgen we hem nog wel te zien. Tot dan kunnen we genieten van zijn bijzonder talent in deze film.
 
‘Phantom Thread’ is vrijdag om 21u20 te zien op Canvas.


Zaterdag: Scott Pilgrim vs. The World

Deze komedie stampvol visuele grappen staat sinds enkele dagen op Netflix. Michael Cera belichaamt stripfiguur Scott Pilgrim, een bassist die de zeven exen van zijn nieuwe vlam moet verslaan in een gevecht. De film van de Britse cineast Edgar Wright (Shaun of the Dead, Baby Driver) is voornamelijk een tienerkomedie, maar door de spitsvondige humor, clevere montage en een visueel over-the-top spektakel, kan elke filmliefhebber ervan genieten.
 
‘Scott Pilgrim vs. The World’ is sinds 5 september te streamen op Netflix.

Zondag: Pirates of the Carribean: The Curse of the Black Pearl

Dit is de film die de miljoenenfranchise aftrapte en die Johnny Depps Jack Sparrow op de wereld losliet. De kans is groot dat je ‘Pirates of the Carribean: The Curse of the Black Pearl’ al eens gezien hebt, maar de film is zeker een tweede kijkbeurt waard. Bovendien zendt VTM de komende weken ook de volgende films in de franchise uit. Om helemaal mee te zijn met het verhaal, kan je zondag beginnen met het eerste avontuur van deze piraten.
 
Bekijk ‘Pirates of the Carribean: The Curse of the Black Pearl’ zondag om 21u op VTM.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?