Nieuw in Movies & Series

Movies & Series is aangevuld met drie topfilms! Spanning, misdaad en een vleugje magie ... Wat kies jij?

Knives Out

Een familiebijeenkomst inclusief ruzie, een groot landhuis, een dode, een detective en veel geld: alle bouwstenen voor een entertainende misdaadkomedie! In ‘Knives Out’ zoekt detective Benoit Blanc (Daniel Craig) uit wie de rijke schrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vermoord heeft. Is het dit keer opnieuw de butler? Amuseer je met deze topcast: Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Katherine Langford …
Vanaf 3 oktober beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

The BFG

De mooie verfilming van Roald Dahls boek ‘The BFG’ vertelt het verhaal van een jong meisje, Sophie (Ruby Barnhill), de koningin van Engeland en een grote, vriendelijke reus. Samen proberen ze een einde te maken aan de terreur van de minder vriendelijke reuzen die kinderen opeten. Spannend en magisch tegelijkertijd!
Vanaf 4 oktober beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Fargo S1-4

De Amerikaanse misdaadserie ‘Fargo’ is gebaseerd op de gelijknamige film van de Coen Brothers uit 1996, die velen als een echte cultfilm zien. In de serie komen op zijn zachtst gezegd ‘speciale’ personages voor en krijg je een flinke portie cynische humor en veel onverwachte wendingen. Coole serie met een hoek af!
Vanaf 5 oktober beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?