Nieuw deze maand op Netflix

Er staan enkele spannende, magische en originele films en series klaar om te ontdekken! Lees snel verder en kom te weten wat voor nieuws Netflix binnenkort te bieden heeft.

Nieuw op Netflix

Away

In de serie ‘Away’ bereidt de Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) zich voor om een internationale crew te leiden tijdens de eerste missie naar Mars. Daarvoor moet ze wel op een cruciaal moment haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) achterlaten. Tijdens de missie zelf verloopt alles ook niet helemaal zoals gepland en de druk op de relaties binnen de crew loopt hoog op … 
Vanaf nu beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Julie and the Phantoms

In de originele serie ‘Julie and the Phantoms’ is tiener Julie (Madison Reyes) haar passie voor muziek kwijt sinds haar moeder een jaar geleden overleed. Wanneer de geesten van drie jonge muzikanten uit 1995 (Charlie Gillespie, Jeremy Shada, Owen Patrick Joyner) plots verschijnen in haar moeders oude muziekstudio, begint Julie zich weer geïnspireerd te voelen om muziek te maken. Naarmate hun vriendschap groeit, stellen de geesten voor om samen een band te vormen: Julie and the Phantoms!
Vanaf nu beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Duchess S1

Actrice en comedian Katherine Ryan creëerde niet alleen de serie ‘The Duchess’, ze schittert er ook nog eens zelf in. De comedyserie volgt Katherine, een alleenstaande moeder, met haar dochtertje Olive. Ze heeft een problematische relatie met haar ex, maar beslist dat ze toch een tweede kind van hem wil in plaats van voor een donor te kiezen. Hoe zal dat aflopen?
Vanaf nu beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Ratched S1

In de spannende dramaserie ‘Ratched’ leer je verpleegster Mildred Ratched (Sarah Paulson) kennen, een personage uit het boek ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’ van Ken Kesey. In 1947 begint ze als verpleegster in een psychiatrisch ziekenhuis, dat nieuwe en gestoorde experimenten op het menselijke brein uitvoert. Mildred doet haar job zo goed mogelijk en wordt langzaam maar zeker opgeslokt door haar omgeving, waardoor een duistere kant van haar naar boven komt die niemand zou verwachten. 
Vanaf 18 september beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!


The Playbook S1 

‘The Playbook’ is de perfecte docuserie voor sportliefhebbers die graag wat dieper graven! 
In de serie komen coaches die verschillende kampioenschappen wonnen, vertellen over hun aanpak om succes te behalen in hun sport, maar ook in hun eigen leven. Inspirerend en motiverend!
Vanaf 22 september beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Mighty Express

Ook de allerkleinsten worden verwend! In het eerste seizoen van ‘Mighty Express’ spelen treinen en hun kindervrienden de hoofdrol. Samen komen ze allerlei problemen tegen op het spoor, maar door snel te overleggen, na te denken en samen te werken, lossen ze alles op! Leerrijk en plezierig tegelijkertijd.
Vanaf 22 september beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Enola Holmes

In 1884 wordt Enola Holmes (Millie Bobby Brown), zusje van Sherlock (Henry Cavill), wakker op haar 16de verjaardag en merkt dat haar moeder (Helena Bonham Carter) spoorloos verdwenen is. Terwijl haar broers haar naar een school voor deftige meisjes willen sturen, trekt ze er zelf op uit om haar moeder te zoeken. Al snel komt ze in een wirwar van mysteries terecht, maar het lijkt erop dat ze haar bekende broer toch zal overtreffen. ‘Enola Holmes’ is een magisch avontuur met topacteurs!
Vanaf 23 september beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ is het vervolg op de film ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. Die eindigde met de gevangenneming van de machtige, slechtaardige tovenaar Grindelwald (Johnny Depp). Natuurlijk kan hij ontsnappen en werkt hij verder aan zijn meesterplan om zuivere tovenaars te laten regeren over alle niet-magische wezens. Albus Dumbledore (Jude Law) schakelt Newt Scamander (Eddie Redmayne) in om deze wereldramp te voorkomen. Lukt het hem?
Vanaf 25 september beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Music Maestro

Sport in de kijker

Focus op films, series & tv

Nieuws van het esport-front

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?