Het nieuwe kijkvoer van komende week op Netflix

Series | Heb je al je favoriete films en series alweer uitgekeken? Geen paniek, want Netflix voegt elke week nieuw kijkvoer toe aan hun catalogus. Deze bingewatchwaardige films en series worden deze week toegevoegd.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Ratched

‘Ratched’ is de nieuwe serie van programmamaker Ryan Murphy, die we kennen als showrunner van verschillende successeries als 'Nip/Tuck', 'Glee', 'Hollywood' en anthologiereeksen zoals 'American Horror Story' en 'American Crime Story'.
 
In de hoofdrol vinden we de uitstekende Sarah Paulson. Ze vertolkt een mysterieuze verpleegster in een psychiatrisch ziekenhuis die zich monsterlijk begint te gedragen tegenover haar patiënten. Haar personage is gebaseerd op Mildred Ratched, een personage uit het boek ‘One Flew over the Cuckoo’s Nest’ (‘En Eentje Zag Ze Vliegen’) van Ken Kesey. In de cast vinden we ook Sharon Stone en Vincent D’Onofrio terug.
 
Bekijk ‘Ratched’ vanaf 18 september op Netflix.

Criminal, seizoen twee

De serie ‘Criminal’ is allesbehalve alledaags. Van het eerste seizoen verschenen vorig jaar tegelijk een Franse, Duitse, Spaanse en Britse versie, telkens over de moeilijke ondervraging van een verdachte in een gerechtelijk onderzoek. De klok tikt constant en samen met de druk van collega’s die achter het spiegelglas mee kijken, zorgt dat voor een gespannen sfeer.
 
Het eerste seizoen stond bol van het talent met glansrollen voor onder andere David Tennant en Hayley Atwell. In het tweede seizoen, dat op 16 september op Netflix verschijnt, mogen Kit Harrington, Kunal Nayyar, Sharon Horgan en Sophie Okonedo de verdachten spelen.
 
Bekijk seizoen twee van ‘Criminal: UK’ vanaf 16 september op Netflix.Venom

Deze half journalist, half alien is een van de favoriete personages van menig comicfanaat. Eddie Brock verliest zijn job als journalist in San Francisco nadat een interview met Carlton Drake, de oprichter van het bedrijf Life Foundation, helemaal in het honderd loopt. Enkele maanden later contacteert een werknemer van Drake hem over gevaarlijke experimenten binnen het bedrijf. Eddie trekt op onderzoek uit, maar komt in contact met een symbioot van een andere planeet, die hem transformeert in Venom.
 
De casting mag er zijn, zoals wel vaker het geval is bij superheldenfilms. De hoofdrol wordt vertolkt door Tom Hardy en ook Michelle Williams en Woody Harrelson, Riz Ahmed, Scott Haze en Jenny Slate passeren de revue.
 
Bekijk ‘Venom’ vanaf 20 september op Netflix.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top