Clip van de week: 'Champagne Problems' van Katy Perry

Met de videoclip van 'Champagne Problems' verschijnt Katy Perry voor het eerst sinds de geboorte van haar dochter opnieuw in het muziekwereldje. De single van haar nieuwste album "Smile" toont ons een stralende jonge moeder.

Katy Perry laat met 'Champagne Problems' haar allereerste videoclip op de wereld los sinds de geboorte van haar dochtertje Daisy Dove op 26 augustus. Drie jaar na de release van "Witness" komt de popster nu op de proppen met de derde videoclip van haar nieuwe album "Smile", de eerste sinds het album in de rekken ligt. In de clip vertolkt de jonge moeder een discokoningin in een prachtige glitterjurk.

Disco-retro staat voorop

De clip werd ingeblikt door Johan Carlson en John Ryan en dient als een eerbetoon aan de jaren '80, die de laatste tijd weer in de mode zijn. Alle ingrediënten zijn van de partij: glitterjurk en -diadeem, discobeats en een stralende Katy Perry. De fans zijn bovendien ook laaiend enthousiast over haar nieuwe rosse haarkleur.

De 35-jarige zangeres liet weten dat het lied handelt over haar relatie met Orlando Bloom. Meer bepaald over de donkere periode die ze doormaakten toen ze kort uit elkaar gingen in 2017. Het koppel vond elkaar echter opnieuw en is momenteel verloofd. De trouw zou dit jaar nog op de planning moeten staan.

Muziek

Bekijk alles
Top