Terug 1B-voetbal mét fans! Thuisploegen Lommel, Deinze en Seraing geven richtlijnen voor speeldag 3

Sport | Vanaf volgend weekend zijn er weer fans welkom in het profvoetbal. Dat is goed nieuws voor Lommel SK, KMSK Deinze, RFC Seraing en Club NXT. Zij mogen op speeldag drie voor het eerst sinds lang weer een thuismatch spelen mét fans. Al is er natuurlijk wel een limiet op het aantal toegelaten fans.

Door Pickx

Deel dit nieuws

RFC Seraing kondigde aan dat het 800 toeschouwers binnen wil laten voor de thuismatch tegen KVC Westerlo. De competitieleider opent twee blokken die elk plaats kunnen bieden aan 400 fans. De abonnees krijgen voorrang en op de matchdag zelf zullen er geen tickets aan het loket gekocht kunnen worden. Bezoekende fans zijn ook nog niet welkom.

Ook Lommel SK zet in op de abonnees. De Limburgers verkochten dit seizoen een 500-tal abonnementen en mikken op een toename van de aboverkoop door enkel de abonnees en de seathouders toegang te geven tot het stadion. Fans die geen abonnement hebben, moeten nog wachten om hun favoriete club live aan het werk te zien.

Bij KMSK Deinze worden er 600 fans toegelaten in het stadion. Ook bij de Oost-Vlamingen krijgen de abonnementhouders voorrang. Club NXT communiceerde nog niet over de eventuele toelating van fans. De beloften van Club Brugge werken hun thuisduels af in Lokeren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top