De finalisten van 'The Voice Kids' zijn bekend!

De deelnemers van 'The Voice Kids' hebben eventjes geduld moeten oefenen, want door de coronacrisis en de bijhorende lockdown moesten de jonge talenten hun stembanden noodgedwongen een paar maanden laten rusten. Maar gisterenavond hebben de teams van Sean, K3, Laura en Gers weer het beste van zichzelf gegeven. Proximus Pickx koos daarom uit de beste optredens van de aflevering van 4 september.

Team K3

Romina uit Kinrooi zong met momenten niet een 100 procent foutloos parcours, maar slaagde er evenwel in met haar podiumprésence de coaches te imponeren met "The One That Got Away" van Katy Perry. De jongedame wist met een indrukwekkende kopstem een finaleplaats te versieren.
 
Ze zal wellicht forse concurrentie krijgen van Mette-Marie, die haar publiek en criticasters het zwijgen oplegt met een perfect afgewerkte maar ingetogen versie van "Crazy". Het 14-jarige zangtalent uit Averbode weet de hit van Gnarls Barkley he-le-maal naar haar hand te zetten en haalt met verve de finale, wat ons betreft een terechte beslissing.
 

Team Sean

Heel West-Vlaanderen keek over de schouders van team Sean mee toen Zita, de laatste kandidaat uit deze provincie, zeer overtuigend 'Iron Sky' van Paolo Nutini bracht. Maar helaas pindakaas, Tiany uit Overijse wist de hoogste noten te halen tijdens haar cover van 'Writing's on The Wall' van Sam Smith en overtuigde zo iedereen van een finaleplaats.
 
Gala uit Grimbergen kon haar coach net iets beter inpakken met haar ravissante vertolking van 'Stop This Flame' van Celeste. Ze heeft er dan ook al een foutloos parcours op zitten, onder meer met haar briljante vertolking van 'Don't Know Why' van Norah Jones. Een optreden om niet meer te vergeten.
 

Team Gers

Het moet gezegd worden: er zitten weinig mannelijke kandidaten in de finale van 'The Voice Kids'. Maar de kleine Max, die zingt voor twee. Met zijn strakke vertolking van 'Scars To Your Beautiful', een hit van Alessia Cara, blies hij opnieuw de concurrentie weg en pikt hij een finaleplaats in. 
 
Sofia is van alle markten thuis, dat was al duidelijk bij de audities. Best knap hoe de 13-jarige haar kans waagde met 'I need a doctor' van Eminem. Tijdens het nummer slaagt ze erin om gecontroleerd maar lichtjes haar stem te laten overslaan, en brengt zo heel even het unieke stemgeluid van de betreurde Dolores O'Riordan van The Cranberries terug tot leven. Een finaleplaats stond in de sterren geschreven en die kreeg ze dan ook verdiend.
 

Team Laura

Tot nu toe heeft Veronika uit Kessel-Lo hoge ogen gegooid met haar vertolkingen van "grande dames" uit de popmuziek. Met 'I Put A Spell On You' van Annie Lennox overtuigde ze Laura om bij haar team te komen. En met haar vertolking van '7 Rings' van Ariana Grande toont ze opnieuw haar kunnen en tegelijk haar vermogen om een finaleplaats te verdienen.
 
Laura was dolenthousiast toen Justin haar team koos, en in deze halve finale werd duidelijk waarom... De 14-jarige Lintenaar zette zijn beste beentje voor met 'Fades Away' van Avicii en kreeg het hele publiek, jawel, op de benen. Met zijn podiumprésence zal hij vast hoog eindigen in de finales van 'The Voice Kids'.

The Voice Kids is elke week om 20u30 te bekijken op VTM.
 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?