NumberOne CSGO: Apologis in moeilijkheden, vier teams ontsnappen

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Legend Stage binnen het NumberOne-circuit maakte deze week zijn grote comeback. Na slechts twee competitiedagen zijn de machtsverhoudingen al zichtbaar!

Deze week stond in het teken van de grote terugkeer van NumberOne Online op de game Counter Strike: Global Offensive! Het toernooi begon met een vliegende start en er volgden onthullende, om niet te zeggen tekenende, resultaten. Terwijl sommige teams hun status bevestigden, wierpen andere een sluier van twijfel op die snel zal moeten worden opgeheven.

© LouvardGame

Dat is onder andere het geval voor Apologis! In de vorige editie domineerde de Franse organisatie ondanks een nederlaag in de finale, maar het team zit nu reeds in de problemen. Na een eerste nederlaag tegen Panthers verloor de regerende vice-kampioen vervolgens ook van het gepromoveerde Ubiteam. Voor Ninis en zijn team is dit een grote teleurstelling. Aanstaande maandag zal Apologis moeten reageren tegen FWRD als het de play-offtrein niet wil missen.

In de groep van teams die bevestigen vinden we het onvermijdelijke The Dice terug. De tweevoudige kampioen nam eerst de maat van FWRD met een zware 16-2-uitslag, alvorens afgelopen donderdag tegen de Belgische organisatie Epsilon te strijden. Ook die confrontatie werd gewonnen waardoor The Dice met twee overwinningen in de kopgroep zit.

© LouvardGame

Net voor TheDice komen we, met hetzelfde aantal punten (6) maar met een betere balans, LowLandLions (LLL) tegen. De mannen van Stev0se bakenden onmiddellijk hun territorium af met twee stevige overwinningen tegen Epsilon op maandag (16-8) en tegen FWRD op donderdag (16-7). Volgende week volgt de eerst echte test met een confrontatie tegen Panthers Never Surrend op maandag.

Het wordt een grote wedstrijd, gezien de uitstekende start van het team onder leiding van de Belg MetaL. Naast het succes tegen Apologis betaalde ook Warthox de prijs voor de goede vorm van de Panthers. Met eveneens twee overwinningen achter zijn naam is er geen twijfel over mogelijk dat hun volgende clash tegen LLL alle aandacht zal trekken.

Het verrassende Ubiteam, onlangs gepromoveerd, heeft al bewezen dat het geen bijrol wil spelen en sluit de top 4. Het behaalde een 6 op 6 met overwinningen tegen Warthox en Apologis.

© LouvardGame

© LouvardGame

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top